Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Neets – nem og enkel betjening af dit AV-udstyr

Nem, enkel og intuitiv betjening af dit AV-udstyr er afgørende for om AV udstyret i dine mødelokaler bliver brugt.

Det er de færreste, der husker det bedste møde de har haft, men du kan sikkert huske eksempler, hvor AV-udstyret ikke har fungeret, computeren ikke ville forbinde eller det rigtige stik manglede. Den bedste mødeoplevelse får man, når mødelokalets AV-udstyr er nemt at betjene.

Neets producerer en serie af danskudviklede betjeningssystemer med fokus på nytænkte løsninger, der minimerer besvær og tidsforbrug, samt et genkendeligt og brugervenligt interface, der hjælper brugeren med at udføre sin opgave nemmest muligt.

Fuld kontrol direkte fra Neets betjeningspanelet

Neets betjeningspaneler med knapper og kontrolsystemer programmeres efter dine behov og ønsker. Du kan vælge betjening af en række gængse funktioner som for eksempel kildevalg, tænd/sluk og lydstyrke og meget mere.
Men Neets betjeningspaneler kan også programmeres således, at når du for eksempel trykker på ”HDMI”, så tændes projektoren og lokalets motorlærred køres ned – derefter er det eneste du skal gøre, at indsætte HDMI stikket i din PC, og så er du i gang. Når mødet er slut, trykker du på ”Sluk”, hvorefter projektoren slukkes og motorlærredet kører op igen.

Neets 8-knaps betjeningspanel

Løsningerne kan også nemt skaleres til eksempelvis videokonferenceløsninger og større rum, hvor der er brug for flere og andre funktionaliteter.


Kan bruges overalt, hvor du vil have nem, enkel og intuitiv betjening

Det er ikke kun i mødelokalet, at du kan have fordel af et Neets betjeningspanel. Alle steder, hvor du ikke ønsker at have en fjernbetjening liggende frit fremme, men har brug for at kunne tænde og slukke for en skærm/projektor eller vælge kilde, vil det være oplagt med et Neets betjeningspanel.


Lad os implementere Neets betjeningspaneler hos dig

Vi har gennem mange år arbejdet med Neets’ betjeningsløsninger og alle vores teknikere modtager løbende uddannelse i Neets produkter, så vi altid kan give dig den bedste løsning.

Vil du se og høre mere om Neets betjeningssystemer?

Vil du se og høre mere om Neets betjeningssystemer, er du velkommen til at kontakte dit lokale AV CENTER. Du kan se og prøve Neets’ betjeningspaneler i alle vores showrooms. Ring i forvejen og lav en aftale, så har vi kaffen klar.


Links

Læs mere om Neets på Neets.dk Se video om Neets 8 knaps betjeningspanel (videoen ovenfor)

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat