Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Markedets bedste touchskærme

Clevertouch har igen vundet en pris - denne gang for "Interactive Display Technology of the Year".

Gennem adskillige år har Clevertouch udmærket sig med adskillige priser indenfor en række forskellige kategorier. Hvis din skole eller virksomhed er på jagt efter markedets bedste touchskærme, kan Clevertouch med andre ord meget vel være det allerbedste bud.

Priserne

For nylig har Clevertouch igen vundet en pris ved AV AWARDS - denne gang for 'Interactive Display Technology of the Year' (prisen gives til det bedste produkt, som har en form for interaktivititet, som for eksempel touch, stemmestyring eller lignende). AV AWARDS har været givet siden 1999, og er en af branchens mest anerkendte prisuddelinger.

Udover AV AWARDS 2019 har Clevertouch gennem tiden også vundet en masse andre priser for deres produkter, som du kan se her nedenfor.

ct-awards.jpg

Læs mere om Clevertouch's priser her.

Kvalitet på både hardware- og softwaresiden

Når man har at gøre med en touchskærm som eksempelvis benyttes i et undervisnings- eller mødelokale, er der typisk tale om et produkt, der bliver anvendt ofte og af mange forskellige brugere. Det stiller krav til byggekvalitet, funktioner og brugergrænseflade, som Clevertouch har modtaget flere innovationspriser for. Det hele giver dog endnu større mening, når de opleves fysisk. Derfor vil vi altid opfordre til, at du/I kommer ud og oplever produkterne i et af vores showrooms.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du en demonstration, så kontakt os via formularen nedenfor.

Links

Læs mere om Clevertouch

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat