Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Lenovo ThinkSmart Hub 500

Hvis du genkender unødigt tidsspilde, når du skal have gang i et videokonference-møde, er der håb forude.

Da mange benytter udstyret i et mødelokale kan fejlkilderne også være mange, når udstyret ikke virker - men uanset årsagerne er tidsspildet noget, du kan undgå. Med Lenovo ThinkSmart Hub 500 får du en løsning som virker ud af boksen. Når du skal deltage i et videokonference-møde, er det typisk ikke længere væk end et tryk på skærmen. 

Lenovo Hub 500 brugssituation.jpg

ThinkSmart Hub 500 er lavet på baggrund af ønsket om en enkel løsning, med færrest mulige overvejelser og konsekvensvalg for brugeren. På den måde minimeres fejlkilderne og de første 5-10 minutter af mødet kommer til at indgå effektivt.

Indbygget computer, skærm og højttaler

Med ThinkSmart Hub 500-løsningen får du en indbygget computer og skærm, så du og de øvrige mødedeltagere ikke behøver anvende deres egen computer. Skærmens sokkel kan rotere 360 grader, så flere mødedeltagere kan anvende den. Der er ligeledes en højttaler med Dolby Premium lyd samt mikrofoner.

Ovenfor kan du få en kort gennemgang af funktionerne og se hvordan Lenovo Hub 500 virker.

Genkendelig brugergrænseflade

ThinkSmart Hub 500 fås med Microsoft Teams (og derunder også Skype for business) indbygget, som mange af os bruger i forvejen. Derfor vil du blive mødt af en genkendelig brugergrænseflade, hvor mange vil være hjulpet af deres forudgående kendskab. Samtidig er det en efterprøvet platform, som gør det nemt at dele indhold med de andre mødedeltagere. Hub 500 er blevet til i et samarbejde med Microsoft, som sikrer en gnidningsfri afvikling.

Funktionelt design

Ud fra et designsynspunkt er Lenovo også sluppet godt fra deres Hub 500 med den iøjnefaldende skærm (antirekfleksiv og smudsafvisende). Et andet eksempel er den lille ring ved skærmens sokkel, som skifter farve afhængigt af dit opkalds status, så alle i mødelokalet kan se, om der er forbindelse. En funktionel designdetalje.

Lenovo Hub 500 front.jpg

Få mere information 

Hvis du har brug for mere information, så kontakt os via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat