Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Fleksibel løsning til mødelokalet

Kombinationen af god kvalitet og fleksibilitet går op i en højere enhed med Crestrons Flex-serie. Nedefor kan du læse mere om hvorfor vi er begejstrede.

Crestrons Flex-serie er en kommunikations- og samarbejdsplatform, som består af en række produkter, der kan sammensættes efter mødelokalets og virksomhedens behov, så præsentationer og videokonferencer understøttes perfekt.

Et setup på dine præmisser

En af fordelene ved Crestrons Flex-serie er netop fleksibiliteten. Udstyret kan købes så det passer præcis til det pågældende lokale. I ét lokale er der måske en eksisterende højttalerinstallation og skal blot tilføjes et webcam og en bordenhed - i et andet vil en soundbar passe bedre.

Crestron-selectedrooms.png

Samtidig kan softwaren tilpasses, så du via skærmen kan betjene blandt andet lokalets lys, styring af gardiner eller temperaturen i lokalet.

Du får altså en løsning som kan rumme en masse forskelligheder, men som samtidig har et ensartet brugerinterface, der gør at betjeningen ikke varierer fra lokale til lokale.

Med eller uden computer

Som med møder i al almindelighed, kan det være rart at have sin computer til rådighed, når man deltager i et videokonferencemøde. Med et videokonferencesystem fra Crestron har du en klient indbygget i udstyret. Der er med andre ord ikke brug for, at du tilslutter din egen computer for at deltage i et videokonferencemøde.

Crestron-UC-C150-T.jpg

Høj produktkvalitet

I Flex-serien er der sørget for, at de benyttede komponenter er af høj kvalitet, og kan understøtte de behov der måtte være i et mødelokale.

Netop soundbaren er et godt eksempel på dette. Det indbyggede kamera zoomer og fokuserer automatisk billedet i en flydende bevægelse afhængigt af antallet af mødedeltagere og deres placering. Mikrofonerne er i stand til at opfange lyden så langt som 7 meter ud i lokalet, hvilket dækker behovet for rigtig mange mødelokaler.

Crestron_Flex_UC-SB1-CAM_Front.jpg

Men løsningen er som nævnt skalerbar, så ønsker du selv at vælge kamera, højttalere og mikrofoner, er dette ligeledes muligt.

Understøtter Microsoft Teams og Skype for Business

I løsningen får du naturligvis også et system som understøtter Microsoft Teams og Skype for Business ud af boksen, hvilket er ønsket fra flere og flere som netop vil benytte Microsoft Teams som platform. 

Crestron-SkypeTeams.png

Oplev Flex

Tag fat i os via nedenstående formular, hvis du kunne tænke dig at opleve Flex i virkeligheden, og få en ide om, om det kunne være interessant i netop din virksomhed.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat