Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

4K med Barco ClickShare CSE-200+

Barco har lanceret en storebror til CSE-200 med det beslægtede navn CSE-200+.

Står du eller din virksomhed med overvejelser om at købe en ClickShare-løsning, så er det måske værd at overveje denne nye model. Der er nemlig nogle fordele, som du kan ende med at sætte pris på.

Nu med 4K-understøttelse

Den nye ClickShare CSE-200+ er ideel, hvis du har brug for 4K-opløsning. Modsat CSE-200 som kun understøtter full HD, har CSE-200+ mulighed for at udnytte en 4K-skærms fulde potentiale. Det giver naturligvis mulighed for et billede i højere kvalitet i al almindelighed, men også ved simultan skærmdeling, hvor to personer deler en skærm samtidig, kan der være en stor fordel ved at have denne yderligere opløsning til rådighed.

Mødelokale med ClickShare-løsning

'Annotation' og 'Blackboarding'

CSE-200+ har også fået tilføjet mulighed for 'Annotation' og 'Blackboarding'. Med 'Annotation' får du mulighed for at lave noter og bemærkninger til dit skærmbillede, mens 'Blackboard' som navnet antyder giver en tavlefunktionalitet, hvor der frit kan tegnes og skrives. Alt sammen kan derefter gemmes lokalt til de tilsluttede enheder. Nedenfor kan du se en video, der viser præcis hvad de to udtryk dækker over, samt hvordan de anvendes:

Dongle med USB-C

Skulle din computer alene være udstyret med USB-C eller foretrækker du blot denne tilslutningsmulighed, er det i nyere tid også blevet muligt at tilkøbe dongles, som tilsluttes via USB-C frem for alm. USB. 

ClickShare dongle med USB-C

Mere information

Barco ClickShare findes naturligvis i forskellige modeller, som passer til forskellige formål, og vi sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den helt rigtige løsning, samt til at fortælle om de muligheder Barco ClickShare giver dig.

ClickShare produkter fra Barco

Kontakt os på nedenstående formular eller ring til os.

Kontakt os

Links

Læs mere om Barco ClickShare CSE-200+

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat