Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Perfekt til det lille mødelokale - Barco ClickShare CS-100 Huddle

I mange virksomheder, blandt andet som følge af flere åbne kontorlandskaber, ses mindre mødelokaler og gangarealer indrettet til impulsive møder hyppigere og hyppigere - populært kaldet huddle rooms. Barco har med deres ClickShare CS-100 Huddle lavet et produkt, som er tiltænkt netop dette formål.

Men selv om mødelokalet er mindre, er der ingen grund til at gå på kompromis med dine muligheder for at få en AV-løsning, som understøtter godt og effektivt samarbejde.

Hvad er Barco ClickShare CS-100 Huddle?

Barco ClickShare CS-100 Huddle er et af Barcos seneste skud på stammen i deres ClickShare-serie, der tæller en række forskellige modeller, som er skaleret til forskellige behov, men som alle har det til fælles, at de gør dig fri for kabler, når du skal dele indhold med dine kolleger. 

CS-100 Huddle er den mindste af Barcos ClickShare-løsninger, og kommer uden den klassiske knap som tilsluttes USB, som man typisk forbinder med Barco. I stedet benytter du software på din computer og/eller Android/iOS-enhed når du ønsker at dele dit skærmbillede.

I videoen nedenfor (11 min. og 50 sek. inde) kan du høre Barco selv forklare, hvad overvejelserne bag CS-100 Huddle er:

 

Skalerbar og kendt løsning

Det er muligt at tilslutte op til 8 brugere, som enkeltvis kan dele deres skærm. Kommer du senere til at ægre dig over at mangle den klassiske Barco-knap, kan du altid tilkøbe en eller flere af disse og tilslutte din CS-100 Huddle. 

Kender du allerede Barco ClickShare fra andre steder i din virksomhed, kan det også være rart for såvel bruger som administrator, at løsningen er en kendt platform.

De øvrige løsninger

Som nævnt har Barco en række ClickShare-løsninger, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den som passer til dit behov - uanset mødelokalets størrelse eller placering.

Kontakt os via formularen nedenfor, så finder vi den bedste løsning til din virksomhed.

Kontakt os

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat