Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Bang & Olufsen - B2B Partner

Bang & Olufsen har valgt AV CENTER, som deres nye samarbejdspartner i B2B segmentet indenfor salg og installation af deres løsninger.

AV CENTER kan nu tilbyde hele Bang & Olufsens produktsortiment til virksomheder, der ønsker dansk design, topkvalitet og uovertrufne lyd- og billedoplevelser.

Om samarbejdet siger Brian Stilling Laursen Head of Enterprise Sales EMEA hos B&O ”I AV CENTER har vi fået en professionel samarbejdspartner på B2B markedet. AV CENTER har stor erfaring og en stærk markedsposition, som landsdækkende leverandør i mere end 20 år på det professionelle B2B marked. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til at se vores produkter indgår i de løsninger som AV CENTER tilbyder”.

Beosound Shape

Blandt nyheder henvendt til virksomheder kan vi nu tilbyde Beosound Shape.

Beosound Shape, er et vægmonteret trådløst højttalersystem. Du får stor lyd, skræddersyet design og integrerede støjdæmpere for bedre akustik i rummet. Beosound Shape sammensættes af moduler helt efter dine behov og ønsker. Hvert modul fungerer som enten højttaler, forstærker eller akustisk dæmper og du kan sammensætte helt op til 44 højttalerenheder.

 

Beosound Shape er skabt til områder, hvor der som oftest er store flader, der kan give akustiske udfordringer, når der spilles musik. Og hvem vil ikke gerne byde ansatte og gæster velkommen med en lytteoplevelse, der samtidigt er smuk at se på. Ydermere forbedrer Beosound Shape akustikken i rummet hvor det monteres til glæde og gavn for dem, der arbejder i lokalet.

Kontakt dit lokale AV CENTER, hvis du ønsker demonstration af Beosound Shape.

Se video om Beosound Shape

Links

Læs mere om Beosound Shape Læs mere om Bang & Olufsen

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat