Markedets bedste touchskærme

Clevertouch har igen vundet en pris - denne gang for "Interactive Display Technology of the Year".

Gennem adskillige år har Clevertouch udmærket sig med adskillige priser indenfor en række forskellige kategorier. Hvis din skole eller virksomhed er på jagt efter markedets bedste touchskærme, kan Clevertouch med andre ord meget vel være det allerbedste bud.

Priserne

For nylig har Clevertouch igen vundet en pris ved AV AWARDS - denne gang for 'Interactive Display Technology of the Year' (prisen gives til det bedste produkt, som har en form for interaktivititet, som for eksempel touch, stemmestyring eller lignende). AV AWARDS har været givet siden 1999, og er en af branchens mest anerkendte prisuddelinger.

Udover AV AWARDS 2019 har Clevertouch gennem tiden også vundet en masse andre priser for deres produkter, som du kan se her nedenfor.

Læs mere om Clevertouch's priser her.

Kvalitet på både hardware- og softwaresiden

Når man har at gøre med en touchskærm som eksempelvis benyttes i et undervisnings- eller mødelokale, er der typisk tale om et produkt, der bliver anvendt ofte og af mange forskellige brugere. Det stiller krav til byggekvalitet, funktioner og brugergrænseflade, som Clevertouch har modtaget flere innovationspriser for. Det hele giver dog endnu større mening, når de opleves fysisk. Derfor vil vi altid opfordre til, at du/I kommer ud og oplever produkterne i et af vores showrooms.

Udfyld formularen nederst på siden, så tager vi hurtigst muligt kontakt til jer, og får lavet en aftale om en demonstration, hvor I selv kan få lov at afprøve og stille spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du en demonstration, så kontakt os via formularen nedenfor.

Links

Læs mere om Clevertouch
Afsnit i artiklen
Priserne
Kvalitet på både hardware- og softwaresiden
Kontakt os
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat