Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Deltag i webinaret 'Touchskærme til fremtidens undervisning'

Den 27/10 afholder vi webinar om 'Touchskærme til fremtidens undervisning'. Her kan du høre mere om, hvordan du med touchskærme kan understøtte fremtidens undervisning og ikke mindst

Tilmeld dig webinaret her
Arkitekttegning af den nye K.B. Hallen oplyst ved aftentid

Leverandør til den nye K.B. Hallen

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at AV CENTER er valgt som leverandør af professionelt AV-udstyr til K.B. Hallen, der netop nu er i gang med at blive genopført på Frederiksberg i København.

K.B. Hallen slog dørene op for første gang helt tilbage i 1938 og de følgende mange år var arenaen med den ikoniske hvælving stedet, hvor tidens danske og internationale sports- og musikstjerner slog deres folder. Desværre ødelagde en brand i september 2011 K.B. Hallen og resterne af den ikoniske bygning måtte rives ned.

Nu er genopførelsen af K.B. Hallen i fuld gang og vi skal levere en digital signage løsning med mere en 50 Philips skærme. Skærmene bliver digitale prisskilte i barområderne, vis-vej skærme overalt i bygningen og digitale plakatsøjler med information om kommende arrangementer.

Foruden digital signage løsningen skal vi også levere professionelle AV løsninger til K.B. Hallens møde- og konferencelokaler.

K.B. Hallen åbner januar 2019.

Links

Læs mere om K.B. Hallen og følg byggeriet på www.kb-hallen.dk

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat