Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Gør fortstærkeren smart med danske Blaze Audio

Blaze Audio er klar med en ny serie forstærkere: "PowerZone Connect Series", som nemt kan styres via din telefon, tablet eller computer.

Afsnit i artiklen

Blaze PowerZone Connect er en serie forstærkere, designet til at gøre livet lettere og give dig størst mulig fleksibilitet når du skal have forskelligt signal ud til forskellige lokationer.

1 af 6

Nem at konfigurere og betjene via webapp

Forstærkerne fra Blaze Audio kan konfigureres på få minutter med den intuitive browserbaserede webapp. Via webapp’ens dashboard er det muligt at styre lydsystemet fra fx en smartphone. På den måde bliver det nemt at justere alle dine inputs, outputs og multi-zone højttalerindstillinger.

Se et eksempel på opsætning af Blaze PowerZone Control (videoen er på engelsk)

Stor fleksibilitet

Udvid dit lydsystem ved at bruge de digitale udgange til at sammenkæde flere forstærkere. På den måde vil du altid kunne udbygge din løsning efter behov.

Alle Blaze PowerZone Connect har automatisk strømdeling, der tilbyder stor fleksibilitet og systemkonfiguration (strømdeling op til 250W).

Blaze PowerZone Connect er et oplagt valg i mange brancher - som barer/cafeer, restauranter, butikker, fitness centre, hoteller, uddannelsessteder og i firmaer, hvor der er et behov for at kunne styre signal på tværs af forskellige rum.

Styring af forstærkeren klares nemt via fx din smartphone
1 af 6

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om Blaze Audios forstærkere eller andre typer af AV-løsninger til din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring eller skriv via nedenstående formular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat