Skærme ved indgangsparti med karruseldør

AV over IP med Crestron DM NVX

AV over IP er en fremtidssikring af din virksomheds AV-løsning, og Crestron har netop præsenteret deres nye modeller i deres DM NVX-serie til dette formål.

AV over IP med Crestron DM NVX giver dig mulighed for at forbinde alle dine enheder via et netværk, og få afviklet lyd og billede via digital overførsel præcis hvor du måtte ønske det. 

Hvorfor Crestron?

I AV CENTER benytter vi blandt andet Crestrons produkter og derunder også AV over IP-løsning kaldet DM NVX. Det gør vi fordi Crestron efter vores mening, har nogle af de bedste løsninger på markedet. Det giver os mulighed for at lave en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed.
Det være sig både i forhold til de tekniske rammer for løsningen, men i høj grad også for de muligheder vi har for, at give den absolut nødvendige brugeroplevelse i hverdagen, som sikrer at AV-løsningen ikke forbeholdes superbrugere med særlig teknisk indsigt. 

Det handler om at gøre det teknisk komplicerede ukompliceret at anvende.

Se også Crestrons egen fortælling om præcis hvad det er DM NVX gør i denne video:

 

Ny Crestron DM NVX-modelserie

På ISE 2019 kunne Crestron præsentere deres seneste DM NVX-serie.

Dels er der den nye 352, som kan være at foretrække hvis du skal benytte lydoverførsel. Derudover de to nye enheder E30 og D30, der modsat 35X-modellerne er henholdsvis dedikeret encoder (modtager fx et signal fra en tilsluttet computer) og decoder (udsender et signal til fx en skærm). For visse løsninger kan E30/D30 være et billigere alternativ, men knapt så fleksibelt som 35X-modellerne, der har både encoder og decoder.

Bedre billede og mindre latency... også til eksisterende løsninger

En anden nyhed var en bedre udnyttelse af hardwaren i NVX - en udnyttelse som skaber et endnu bedre billede og mindre latency. Det bedste af det hele er, at vi med en firmwareopdatering til eksisterende løsninger, også vil kunne opnå denne forbedring. Så hvis du allerede har en NVX-løsning, så tøv ikke med at tage fat i os.

Nedenfor kan du se, hvordan den bedre hardwareudnyttelse gør en synlig forskel. Til venstre vises billedet uden opdateringen, og til højre vises billedet med opdateringen.

Er AV over IP aktuelt for min virksomhed?

Eksemplerne på hvor en AV over IP giver mening kan være mange og meget forskelligartede. Et eksempel kunne være et konferencelokale, som kan opdeles i mindre mødelokaler - når lokalet benyttes som ét stort lokale, har du brug for samme lyd og billede i hele rummet, når det inddeles i mindre mødelokaler, har du brug for individuel afvikling i hvert rum.

Men helt generelt kan man sige, at AV over IP typisk er en løsning der anvendes, når du har et mere kompliceret og ofte større setup med flere forskellige inputs og outputs, som skal kunne styres, centralt såvel som lokalt, på tværs af afstande.

Med en AV over IP-løsning har du også mulighed for at udvide med flere enheder, da løsningen er skalerbar og altid vil kunne tilpasses de ændringer, som eventuelt måtte komme. Tidligere var man begrænset af de valg, man oprindeligt havde foretaget på baggrund af antallet af nødvendige inputs og outputs, og kunne være tvunget til at udskifte ens indkøbte udstyr, hvis behovet senere blev større. Med AV over IP kan man i stedet blot udvide, uden at skulle udskifte det eksisterende.

Kontakt os

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon, hvis vi skal hjælpe med at finde ud af, hvordan din virksomhed får den løsning, som passer bedst.

 

Links

Læs mere om Crestron DM NVX
Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat