Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Crestron DM NVX

AV over IP med Crestron DM NVX er Crestron's AV Over IP-løsning. Du kan læse lidt mere om den nedenfor.

Hvorfor Crestron?

I AV CENTER benytter vi blandt andet Crestron's produkter og derunder også AV over IP-løsning kaldet DM NVX. Det gør vi fordi Crestron efter vores mening, har nogle af de bedste løsninger på markedet.

Det giver os mulighed for at lave en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed.

Se også Crestrons egen fortælling om præcis hvad det er DM NVX gør i denne video:

 

Crestron DM NVX-modelserie

På ISE 2019 kunne Crestron præsentere deres seneste DM NVX-serie.

Dels er der den nye 352, som kan være at foretrække hvis du skal benytte lydoverførsel. Derudover de to nye enheder E30 og D30, der modsat 35X-modellerne er henholdsvis dedikeret encoder (modtager fx et signal fra en tilsluttet computer) og decoder (udsender et signal til fx en skærm). For visse løsninger kan E30/D30 være et billigere alternativ, men knapt så fleksibelt som 35X-modellerne, der har både encoder og decoder.

Bedre billede og mindre latency... også til eksisterende løsninger

En anden nyhed var en bedre udnyttelse af hardwaren i NVX - en udnyttelse som skaber et endnu bedre billede og mindre latency. Det bedste af det hele er, at vi med en firmwareopdatering til eksisterende løsninger, også vil kunne opnå denne forbedring. Så hvis du allerede har en NVX-løsning, så tøv ikke med at tage fat i os.

Nedenfor kan du se, hvordan den bedre hardwareudnyttelse gør en synlig forskel. Til venstre vises billedet uden opdateringen, og til højre vises billedet med opdateringen.

Mere om AV over IP

Siden her omhandler specifikt Crestron's AV over IP-løsning. Er du mere generelt interesseret i AV over IP kan du med fordel læse mere her.

Kontakt os

Kontakt os via nedenstående formular eller på telefon, hvis vi skal hjælpe med at finde ud af, hvordan din virksomhed får den løsning, som passer bedst.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat