Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Book et online videomøde

Afsnit i artiklen

Spørgsmålene og overvejelserne er mange, når man skal have nyt AV-udstyr eller udskiftet sin eksisterende løsning. Hvor vi normalt tager ud og besøger jer, for at se hvilket udstyr der passer bedst, kan et online videomøde være et godt alternativ, hvis du eksempelvis grundet den nuværende samfundssituation ønsker at minimere antallet af fysiske møder eller måske simpelthen finder det mere praktisk.

Online videomøder er ideelle i afklaringsfasen

Somme tider finder vi ud af, at der er behov for, at du enten får lov til at prøve udstyret i et af vores showrooms, eller at vi alligevel kommer til dig - begge dele naturligvis under gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.
Andre gange kan videomødet i tilstrækkelig grad afklare de spørgsmål vi måtte have til hinanden, og gøre dig i stand til at træffe en beslutning. Uanset hvad er et online videomøde ofte en god og nem start.

På det online rådgivningsvideomøde inviterer vi efter behov egne produkt- og løsningspecialister såvel som relevante leverandører, der kan tilslutte sig mødet, hvor de befinder sig.

Vi er også klar, hvis du ønsker at leje AV-udstyret

Har du en større enkeltstående event eller ganske enkelt blot et behov for ikke selv at skulle tænke på det tekniske udstyr, kan det også være en mulighed at leje. Vi har erfaring med planlægning og eksekvering af både fysiske og online/virtuelle arrangementer, og vil helt sikkert også kunne hjælpe dig med din virksomheds kommende arrangement.

Book et online videomøde med en AV-rådgiver

Udfyld nedenstående formular - så kontakter vi dig og finder i fællesskab et passende tidspunkt.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat