Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Tag ansvar for din undervisning!

Kom og oplev, hvad den nyeste teknologi, giver dig af muligheder i undervisningslokalet. Du kan gratis deltage både fysisk eller via streaming.

Afsnit i artiklen

AV CENTER inviterer til et spændende 2-timers miniseminar om interaktive touchskærme og AV-udstyr til undervisningslokalet. Vi udfordrer jer i undervisningslokalet til at bruge de digitale værktøjer til at skabe en innovativ og differentieret formidling og samarbejde, som kan omfavne dine deltageres læringsbehov uden behov for ekstra forberedelse.

Du vil bl.a. høre om:

  • Udforske de digitale læringsværktøjer og deres indhold
  • Trådløs formidling af indhold i undervisningslokalet
  • Udforske de integrerede værktøjer til fremvisning af informationer på hele lokationen
  • Hybrid undervisning med touchskærme
  • Hvordan vi kan hjælpe med at implementere brugen af udstyret ind i jeres skoles læringsmiljø gennem træning og support.

Der vil være god tid til spørgsmål og, for dem som deltager fysisk, også efterfølgende hands-on på de digitale værktøjer samt få en rundvisning i huset med et kig på fremtidens AV-løsninger.

Om værterne

Om Nikolaj Thaysen (vært i København)
Nikolaj uddannet lærer og har i sit virke stået for implementering af digitale læringsværktøjer på de respektive skoler, han har været ansat på. Nikolaj har de sidste 14 år arbejdet i AV CENTER som uddannelseschef og været ansvarlig for kurser i brugen af digitale læringsværktøjer samt opkvalificering af medarbejdere. Nikolaj har de sidste 7 år arbejdet som produktansvarlig for Clevertouch i Danmark og har i den forbindelse en tæt dialog og sparring med udvikling af produktet.

Om Martin Salomonsen (vært i Aarhus)
Martin har 8 års erfaring som underviser ved et University College i England med speciale i lyd design og teknik samt har i sit virke været tæt involveret i både hardware og software implementering i professionelle lyd-og filmstudier. Efter 25 år med en erhvervserfaring som musiker, lydtekniker, studietekniker, underviser samt produktspecialist og instruktør for AVID Technologies har Martin varetaget akademisk, erhvervsorienteret og fagspecialiseret en-til-en undervisning og brugertræning af en bred vifte af fag og emner. Martin har sin dagligdag, som en del af AV CENTERs undervisningsteam AVKURSUS, hvor han aldrig har glemt, hvordan det er at stå foran tavlen.

Deltagelse

Miniseminaret afholdes i både København (fysisk og streaming) og Aarhus og hvert sted 2 gange om dagen, så kan du deltage der, hvor det passer dig. 

  • Fysisk arrangement tirsdag d. 23. maj i Aarhus Kl. 9.30-11.30 og igen kl. 13.30-15.30
  • Fysisk/streaming arrangement onsdag d. 14. juni (flyttet fra 16. maj) i København kl. 9.30-11.30 og igen k. 13.30-15.30.
    Du vælger blot i formularen om du ønsker at deltage ved fysisk fremmøde eller via streaming.

Det er gratis at deltage og du er velkommen til at tage en kollega med, men af hensyn til det praktiske skal alle tilmelde sig via denne side.

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet via formularen nedenfor.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat