Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Kom og oplev de interaktive nyheder fra BETT 2024

BETT, verdens største messe for digitale læringsmidler, løb af stablen sidst i januar og AV CENTER var naturligvis på plads i London for at se alle nyhederne og snakke med vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi har brugt tiden efter vi kom hjem, til at opdatere vores showroom i Odense, og er nu klar til at igen at byde velkommen inden for i Fyns største AV-showroom.

Afsnit i artiklen

Ikke alle havde muligheden for at besøge årets BETT, derfor afholder vi nu et ”Mini BETT” arrangement torsdag d. 11. april 2024 fra kl. 9-11 i vores showroom. Vi kan ikke garantere for stemningen fra en pulserende messehal, vi kan dog love, at vi fortæller dig om årets nyheder og hvilke trends vi observerede.

Arrangementet er tiltænkt lærere, it-vejledere og andre, der interesserer sig for digitale undervisningsmidler til undervisningssektoren. Er du fra en ”Google-skole” kan du også høre mere om de nye Google EDLA-certificerede touchskærme, og hvilke fordele de giver dig og din skole.

Få hands-on og oplev de forskellige touchskærme.
1 af 6

Agenda

Vores undervisningsansvarlige Nikolaj Thaysen starter dagen med at fortælle om hans oplevelser fra årets BETT. Til arrangementet deltager også udvalgte leverandører. Du kan blandt andet høre indlæg fra og snakke med:

  • Rene fra Active Floor
  • Rune fra Wecoplay

Og så viser vi de nyeste touchskærme fra Clevertouch, BenQ, Smart, i3 og Iiyama.

Tilmelding

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig. Du modtager kort tid efter en kvittering på din tilmelding.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat