Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

VUC & HF Nordjylland

VUC&hf Nordjylland’ afdeling i Aalborg har til huse i ny opførte bygninger på det gamle godsbaneterræn. Selv om bygningerne er nye, er de opført så de ligner en gammel godsbaneterminal og alle lokaler er udstyret med moderne AV udstyr leveret af AV CENTER.

Når man træder ind i atriumgården, bliver man mødt af et stort lokale, der er åbent fra gulv til loft, næsten svævende ses trapper, der forbinder de forskellige etager. I atriumgården er der installeret en projektorløsning, der blandt bruges til morgenmøder og andre fællesarrangementer.

Interaktive projektorer i undervisningslokaler

I flere end 50 undervisningslokaler er der installeret interaktive SONY projektorer på ekstra brede tavler. De ekstra brede tavler betyder, at underviseren har mulighed for at bruge tavledelen samtidigt med, at den interaktive projektor bruges.

Informationsskærme der holder dig orienteret

Rundt omkring i bygningen er der placeret informationsskærme, der holder ansatte og studerende orienteret om nyheder mv. Informationsskærmene styres centralt, så det er nemt og hurtigt og lægge nyheder ud.

Multisal med kraftfuld lyd

I multisalen er der installeret et BOSE LT system. Man har fravalgt at have projektor/lærred fastmonteret i multisalen, men benytter istedet en mobil løsning, der kan tages frem, når det er nødvendigt.

Multisalen kan deles op i to sale og BOSE højttalersystemet er derfor zoneopdelt og det kan betjenes fra 2 BOSE betjeningspaneler.

Ved arrangementer hvor der er flere deltagere end der kan være i multisalen, kan der åbnes op til et fællesareal med flere pladser. I dette fællesareal er der installeret BOSE RoomMatch RMU208 højttalere, der spiller samme input som i multisalen.

Om de leverede løsninger og samarbejdet siger Afdelingsforstander Lene Yding Pedersen fra VUC&hf Nordjylland:

”AV CENTER har været en god samarbejdspartner for os i vores store byggeprojekt. Vi har gennem hele forløbet haft en god og konstruktiv dialog, hvor AV CENTER har været i stand til at omsætte vores ønsker til gode konkrete løsninger til glæde og gavn for vores kursister. Også i forhold til efterfølgende tilpasninger af løsningerne har vi haft et meget fint samarbejde.”

Få mere information

Download VUC & HF Nordjylland reference

Links

Læs mere om VUC & HF Nordjylland

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat