Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Umbraco Codegarden 2021

Codegarden er Umbracos årlige 3-dags konference hvor udviklere og web-bureauer fra hele verden mødes for at dele viden og udvikle Umbracos CMS-løsninger.

Afsnit i artiklen

De seneste år har Codegarden været afholdt og afviklet fra rå og rustikke lokaler på Havnen i Odense – blot et stenkast fra Umbracos hovedkvarter. Grundet restriktioner blev årets Codegarden afholdt som en virtuel konference streamet direkte fra vores studie i Odense. Den virtuelle konference gjorde, at man virtuelt kunne samle mere end 2000 deltagere fra mere end 50 lande og i løbet af de 3 dage konferencen varede streamede vi mere end 40 timer ud til alle deltagerne.

Codegarden studie med LED-vægge, kameraer og øvrigt udstyr.
1 af 6

Online Teams-sessioner

En stor del af Codegarden er vidensdeling om og udvikling af Umbracos løsninger. Til dette blev der hver dag afholdt sessioner for udviklere. Nogle af de mere end 100 sessionerne var forud optagede mens andre foregik live via Teams. Fælles for alle var, at når de var slut, så mødtes alle deltagerne i et virtuelt rum, hvor man så kunne diskutere og evaluere på det man lige havde deltaget i.

Codegarden lounge studie
1 af 6

Inspirerende indlæg og Umbraco Awards fra hovedstudie

Hovedstudiet var stedet, hvor deltagerne kunne se og deltage i debatter, høre inspirerende indlæg og ikke mindst se, hvem der modtog priser og anerkendelse ved Umbraco Awards, MVP Awards og Packages Awards.

Vi er i trygge hænder, når AV CENTER er med ombord.
Poul A. L. Jensen Kassemester (CFO), Umbraco A/S

Om den leverede løsning og samarbejdet med AV CENTER udtaler Umbraco A/S’ Kassemester (CFO) Poul A. L. Jensen:
"Vi er i trygge hænder, når AV CENTER er med ombord, og det har været (og vil også være) særligt vigtigt, når vi prøver noget nyt. Vi skal hele tiden udvikle os, og det kræver en leverandør, der forstår og støtter os i det. Mange tak for det!"

Vi siger tak til Umbraco for en god virtuel konference og ser frem til endnu flere spændende opgaver i forbindelse med fremtidige Codegarden arrangementer.

Kontakt os

Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat