Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

TDC

AV CENTER er tæt samarbejdspartner med TDC på dele af den interne dialog og kommunikation hos Danmarks største teleudbyder.

Ved hjælp af streaming-teknologi samler TDC medarbejdere, når der skal kommunikeres visioner, state-of-the-nation budskaber samt når deres Group TAK arrangerer det de kalder TDC Group Experience Master Class. Der er 400+ medarbejdere på flere lokationer og det hele er tilgængeligt som video-on-demand. Det stiller store krav til robustheden i streamingen og at der er en seriøs serverløsning som kan skalere op, når det er nødvendigt.

TDC Group Experience Master Class

Master Class tager udgangspunkt i en aktuel debat, hvor der inviteres en VIP speaker til at præsentere sit syn på konkrete handlemåder og holdninger samt hvordan man styrker dialogen med kunderne.

1 møde på 2 adresser - men alligevel samlet i ét lokale
Sammen med AV CENTER har TDC’s Group TAK udviklet platformen for, hvordan man engagerer og involverer medarbejderne i nye tiltag. Blandt andet er der afholdt et møde, hvor medarbejderne var samlet på 2 adresser men forbundet teknisk, som var de i samme lokale. Det giver nærvær og engagement og sikrer dialog i stedet for triviel envejskommunikation.

Kristian Kindtler som er Senior Process Consultant hos TDC udtaler:

“Vi har haft den absolutte fornøjelse af 2 omgange at samarbejde med AV Center om afvikling af TDC Groups Customer Experience Master Class – et interaktivt event, som samler 400+ kolleger fysisk på flere lokationer. AV CENTER har leveret til perfektion begge gange – fra planlægning, til test, til eksekvering og til efterbehandling af lyd- og billedoptagelser. Jeg skal slet ikke kloge mig på de tekniske detaljer og vil derfor nøjes med blot at konstatere, at AV CENTERs leverancer sidder lige i skabet. 

AV CENTER evner på mest professionelle vis at skabe tryghed for os som kunder med deres store og detaljerede opmærksomhed på vores ønsker og behov. Og så er de mere end almindeligt behagelige at samarbejde med – og det gælder alle medarbejdere. Vi kan kun give AV CENTER vores varmeste anbefalinger.”

Vi er glade for det tætte samarbejde med TDC og ser frem til mange gode arrangementer i de kommende år.

Få mere information

Download TDC referencen

Links

Læs mere om TDC

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat