Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Svendborg Erhvervsskole

Svendborg Erhvervsskole dækker en bred vifte af ungdomsuddannelser som HHX, HTX, HG og EUD tekniske uddannelser. AV CENTER har i flere år været leverandør af professionelle AV løsninger til undervisnings- og mødelokaler, Auditorium, kantine og Storrum.

Rundt på Erhvervsskolen bliver man mødt af infoskærme, der holder personalet og de studerende up to date med information og nyheder. Eksempelvis hænger der i kantinen 4 stk.75” professionelle monitorer i kube, der hænger infoskærm på biblioteket og flere skærme i Storrummet.

Fælles for alle infoskærmene er, at de bruger samme skabelon for at ensarte layoutet, men indholdet er differentieret, så det passer til det sted, hvor skærmen hænger.

Komplet udstyret auditorium

Auditoriet på Erhvervsskolen er fuldt bestykket med moderne AV udstyr. Underviseren eller foredragsholderen kan holde sin præsentation på og benytte den interaktive projektor samtidigt med, at tilhørerne kan følge med på det store motoriserede lærred, alt udstyr betjenes via Crestron betjeningspanel. Lyden i Auditoriet leveres af et professionelt BOSE højttalersystem, der sikrer at alle i lokalet får den bedste taleforståelighed og lytteoplevelse.

Fleksibelt Storrum

Det fleksible Storrum bruges til både lektielæsning, gruppearbejde og fællesmøder. For at give alle en mulighed for at kunne se præsentationer mv. er der ophængt 3 motoriserede lærreder med tilhørende lysstærke SONY projektorer. I Storrummet kan udstyret betjenes både via Crestron betjeningspanelpå væggen og via iPad. Betjening via iPad giver stor fleksibilitet da man kan bevæge sig rundt i lokalet, hvis der eksempelvis skal indstilles lyd og trådløse mikrofoner.

Interaktive projektorer i alle undervisningslokaler

De mange undervisningslokaler er udstyret med SONY interaktiv projektor og 4 meter bred whiteboard tavle. Projektor og whiteboard er monteret på hæve/sænke beslag så underviseren selv bestemmer den mest optimale arbejdshøjde. De ekstra brede tavler er valgt, så det er muligt at skrive noter og kommentarer uden for projektorens billede, dette giver en større fleksibilitet i undervisningen.

Service- og vedligeholdelsesaftale

Når man lever af at undervise, er det altafgørende, at de tekniske hjælpemidler man har til rådighed virker optimalt. For at bibeholde et konstant højt niveau på det installerede udstyr har Svendborg Erhvervsskole valgt at tegne en Service- og vedligeholdelsesaftale. Fordelene ved en sådan aftale er blandt andet et årligt serviceeftersyn, hvor alle installationer gennemgås.

Om baggrunden for at tegne en Service- og vedligeholdelsesaftale udtaler IT Chef Per Jensen:

”Vi valgte at tegne en service- og vedligeholdelsesaftale, da vi gerne ville have en fast månedlig udgift frem for løbende omkostninger. Hvis noget går i stykker, skal vi heller ikke bekymre os om at få det lavet. AV CENTERs servicefolk kommer inden for 24 klokketimer og laver tingene”.

Optimering af lærernes kompetencer

I forbindelse med implementeringen af de interaktive projektorer på skolen, har AV CENTERs kursusafdeling AV KURSUS afholdt kurser for underviserne. Kursernes mål var at dygtiggøre underviserne i brugen af de interaktive projektorer og fo rat give dem værktøjer, så de bedre kan inddrage den interaktive projektor som undervisningsværktøj.

Om de leverede løsninger og samarbejdet siger IT Chef Per Jensen:

”Vi har gennem mange år brugt AV CENTER som leverandør af AV udstyr. Vi er glade for samarbejdet, deres positive indstilling og højefaglige niveau. Det er rart at have en leverandør, der ved, hvad de taler om – man kan altid ringe og få råd og vejledning”.

Få mere information

Download Svendborg Erhvervsskole reference

Links

Læs mere om Svendborg Erhvervsskole

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat