Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Opera på Engen

Søndag d. 1. juli lagde Engen ved Skovsøen i Fruens Bøge i Odense græstæppe til Odense Symfoniorkesters traditionsrige ”Opera på Engen” koncert.

Efter at have været afholdt i Kongens Have i Odense i 4 år er den traditionsrige sommerkoncert tilbage i rette rammer på Engen. Og på denne sommerdag i juli viste det sig at være perfekte rammer til en folkefest, hvor publikum ankommer tidligt på dagen og hygger sig med madkurven, mens der spændt ventes på musikken fra den store scene.

Odense Symfoniorkester var under ledelse af Adrian Prabava og havde til koncerten besøg af solisterne Celine Byrne og Ho-Yoon Chung. Tillige var der besøg af det 15-årige violintalent Odenseanske Stefan Burchardt, der endnu engang beviste, hvorfor han fik en førsteplads i DRs ”Vidunderbørn”.

Opsætning af lyd i forbindelse med Opera på Engen

Igen i år var AV CENTERs udlejningsafdeling ansvarlige for lyd og lys samt mandskab til afvikling. Meyer Sound PA-løsningen til koncerten var et main PA og 2 delay-kæder med blandt andet:

  • 30 stk. Meyer Sound LEOPARD
  • 12 stk. Meyer Sound LINA
  • 18 stk. Meyer Sound 900 LFC
  • 4 stk. Meyer Sound 750 LFC
  • 6 stk. Meyer Sound 1100 LFC
  • 10 stk. Meyer Sound UPJ

Anmelder Lene Kryger fra Fyens Stiftstidende giver koncerten 4 stjerner og giver lyden følgende kommentar ”Det er sin sag, at få et symfoniorkester og to sangsolister til at lyde naturligt, når de skal moses gennem højttalere, men trods en til tider strid sidevind var lyden på Engen perfekt”.

Få mere information

Download Opera på Engen reference

Links

Læs mere om Odense Symfoniorkester

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat