Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Livsrum

Kræftens Bekæmpelse og Realdania bygger sammen 7 nye kræftrådgivninger i Næstved, Aalborg, Herning, Vejle, Odense, Roskilde og Herlev. De nye Livsrum, som husene hedder, bliver bygget nær hospitalernes kræftafdelinger, så det bliver nemt for kræftpatienter og pårørende at bruge husene. Projektet kaldes Livsrum, da ambitionen er at skabe huse, der inviterer indenfor og giver plads til livet. Nøgleordene er tryghed, hjemlighed, åbenhed og nærvær.

Helt fra den spæde start var der et tæt samarbejde mellem styregruppen fra Kræftens bekæmpelse, byggerådgiveren, arkitekter og AV CENTER. De 7 livsrum er tegnet af 7 forskellige arkitekter, der hver i sær har sat deres unikke præg på bygningerne.

AV CENTER er valgt som leverandør af AV udstyr til alle Livsrum, og hvert Livsrum har fået en AV løsning der er helt tilpasset husets indretning.

7 livsrum, 5 AV CENTER afdelinger lig med et perfekt match

Ligesom de 7 Livsrum dækker landet, dækker AV CENTER landet med 5 afdelinger. I det konkrete tilfælde blev projektstyring af AV løsningen styret fra afdelingen i København, mens teknikere fra de lokale AV CENTER afdelinger stod for installationen af udstyret.

Efter at Livsrummene er blevet taget i brug, har det også været de lokale AV CENTER afdelinger der har udført eventuelt servicearbejde i henhold til den indgåede serviceaftale.

Diskrete men funktionelle AV løsninger

Fra projektets start har det været et krav, at det installerede udstyr ikke måtte stjæle fokus ej heller være for dominerende i lokalerne. Dette ønske blev imødekommet ved blandt andet at installere indbygningshøjttalere i lofterne. Al lyd i de enkle Livsrum er zoneopdelt, så der individuelt kan vælges lydkilde og niveau for hvert rum.

Af andet installeret udstyr kan nævnes informationsskærmsløsning med tilhørende CMS, Interaktive tavler, videokonferenceudstyr og Sony PlayStations i børnenes aktivitetsrum.

Ansvarlig for projektet for AV CENTER var Salgschef Casper Juhl, han udtaler ”det har været et spændende projekt at være involveret i - fra de første ideer, byggemøderne og til nu, hvor det færdige resultat står færdigt. Projektet har også vist gode synergier ved at have 5 afdelinger fordelt i landet.”

Få mere information

Download Livsrum reference

Links

Læs mere om Livsrum

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat