Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Kolding Rådhus

Da Kolding Kommune tidligere på året ønskede at udskifte og opgradere AV udstyret i byrådssalen, valgte man AV CENTER som leverandør. Opgaven blev løst med respekt for den flotte Byrådssal, der er placeret i rådhuset, som er over 100 år gammelt. Alle installationer er skjulte og når AV udstyret ikke er i brug, ses det ikke.

Da Byrådssalen senest blev renoveret i 1989 blev der bygget en balkon, hvorfra interesserede kan overvære byrådsmøderne. For at lave projektorinstallationen så skjult som muligt, er Full HD projektoren placeret i balkonens gulv, hvorfra den gennem et hul i træpanelet skyder sit billede på det store motoriserede lærred.

Indbygget betjeningspanel

Et af ønskerne fra Kolding Kommune var en opgradering af Byrådssalens betjeningssystem. Dette blev løst med et Crestron betjeningssystem, hvor selve betjeningspanelet elegant er indbygget i bordet ved borgmesterens plads. Fra panelet kan Borgmesteren styre både lokalets lys, gardiner / mørklægning, ventilation, projektor, motorlærred, kildevalg og mikrofonsystem.

Integreret mikrofonsystem

Styring af Byrådssalens mikrofonsystem er også integreret i Crestron betjeningspanelet. Fra sit betjeningspanel, kan borgmesteren åbne og lukke for byrådsmedlemmernes mikrofoner, se hvem der er næste taler i rækken og se, hvem der har bedt om at få ordet.

Om løsingen udtaler Henrik Tram Sørensen, Rådhusforvaltningen “Vi har fået god sparring og vejledning med hensyn til valg af udstyr og software ud fra vores behovsspecifikation. Vi har fået det vi gik efter, og AV CENTER har reageret hurtigt, når der har været behov for ændringer i opsætningen”.

Få mere information

Download Kolding Rådhus reference

Afsnit i artiklen

Indbygget betjeningspanel
Integreret mikrofonsystem

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat