Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

HK Danmark Kongres 2017

Under temaet ”Sammen for fremtiden” afholdt HK i oktober sin 32. ordinære kongres i Scandinavian Congress Center i Århus. AV CENTER var igen valgt som leverandør af AV udstyr, teknik og mandskab til afvikling.

32 meter buet lærred

I den store kongressal var mere end 350 delegerede samlet og for at alle kunne følge med i dagsorden og indlæg på scenen, var der opsat en 32 meter bred og 5 meter højt buet lærred. Til at vise billedet på den store buede skærm blev der benyttet 4 stk. 21.000 Ansilumens Panasonic projektorer. Indholdet på skærmene var en blanding af præsentationer, dagsordner og livebilleder fra 3 remote kameraer, der var opsat i salen.

6 sideskærme

I hver side af store kongressal var der opsat 6 stk. rammelærreder på højkant. Til at vise indholdet på de i alt 6 lærreder blev der benyttet 6 stk. 13.000 Ansilumens Panasonic projektorer. Indholdet på skærmene var en blanding af grafik, livefeed fra Sociale Medier og videomateriale, der understøttede indlæggene på scenen.

Streaming

Hele kongressen blev live streamet til HK’s Youtube kanal og der vil efterfølgende være mulighed for at gense indholdet.

Udstillingsområde med billede og lyd fra kongressalen

I foyeren udenfor kongressalen var der etableret et udstillingsområde for HK Danmarks samarbejdspartnere. I udstillingsområdet var der opstillet 10 skærme i forskellige størrelser. Skærmene viste livebilleder fra kongressalen.

Om samarbejdet med AV CENTER siger Michael Matz fra HK Danmark:

”Vi har igennem de sidste 10 år brugt AV CENTER som leverandør af teknik til vores kongresser i HK, vi har altid oplevet AV CENTER som en professionel og engageret samarbejdspartner, som vi kan stole på”.

Vi vil gerne sige tak til HK Danmark for den spændende opgave og for godt samarbejde før, under og efter kongressen. Vi ser frem til mange flere spændende opgaver i fremtiden.

Få mere information

Download HK Danmark Kongres 2017 referencen

Links

Læs mere om HK Danmark

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat