Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Folkemøde 2017

Igen i år var der i uge 24 Folkemøde i den nordbornholmske havneby Allinge. Folkemødet er en årlig påmindelse om, at det danske demokrati er værd at værne om og påskynde. Der var anslået over 100.000 gæster til de mange arrangementer der løber af stablen på hovedscenen, på skibe, på restauranter og under åben himmel.

Som de foregående år var vi igen i år rigt repræsenteret med både udstyr og mandskab. Vi var på årets Folkemøde teknikansvarlige for arrangementer, der blev afholdt af 10 forskellige arrangører.

Det rigtige udstyr

Logistik, fremkommelighed og håndtering af udstyr er altafgørende for os som leverandør af AV udstyr til så mange forskellige arrangører og arrangementer. Til flere af arrangementerne, hvor vi var ansvarlige for højttalerløsningen, brugte vi Meyer Sound MM-4Xp højttalere. Højttaleren er ekstremt kompakt (på størrelse med en halv liter mælk), har en virkelig kraftfuld og god lyd, men bedst af alt, så fylder den ikke noget, når den skal tranporteres eller eksempelvis sættes op på et skib, hvor der ikke er plads til højttalerstativer og store højttalere.

Nedenfor kan du læse lidt mere om 3 udvalgte arrangementer, hvor vi var ansvarlige for AV løsningen.

Pressemøde på Christiansø

Dagen før den officielle åbning af Folkemødet blev der på Danmarks østligste punkt, Christiansø, afholdt det årlige rigsmøde mellem Danmarks statsminister, den færøske lagmand og formanden for Naalakkersuisut i Grønland (Grønlands Landsstyre). Til det efterfølgende pressemøde der blev afholdt under åben himmel, var vi ansvarlige for mikrofon- og højttalerløsning. Udfordringen ved at levere udstyr til pressemødet var, at alt det udstyr der skulle bruges, skulle pakkes og transporteres i de 2 teknikeres rygsække.

IT-paratskibet

IT-Branchen afholdt deres arrangementer på IT-Paratskibet i Allinge havn. Zibra Digital Media Group var ansvarlige for kameraproduktion og streaming til blandt andet Youtube og IT-Branchens hjemmeside. Vi var på IT-Paratskibet ansvarlige for lyd og mikrofoner.

Coop

På årets Folkemøde var Coop en af de arrangører, der havde flest arrangementer. Coops arrangementer foregik i et telt uden for SuperBrugsen i Allinge og omhandlede emner som blandt andet sundhed, fødevarer og dyrevelfærd. Vi var til Coop’ arrangementer ansvarlige for lyd og mikrofoner. Om samarbejdet med AV CENTER siger Jette Nielsen, Juridisk konsulent i Coop: 

”AV CENTER har givet mig god sparring i planlægningsfasen, både hvad angår omfanget af udstyr og økonomi. AV CENTER har haft styr på de detaljer, jeg ikke selv var opmærksom på, og har udvist stor fleksibilitet, når det har været nødvendigt at ændre i programmet under Folkemødet. Alt i alt et meget professionelt og samtidig behageligt samarbejde.”

Vi siger tak for et godt Folkemøde og på gensyn næste år i uge 24.

Få mere information

Afsnit i artiklen

Det rigtige udstyr
Pressemøde på Christiansø
IT-paratskibet
Coop

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat