Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

EY Entrepreneur of the Year tour

Da EY skulle rundt i landet med deres EY Entrepreneur of the Year tour faldt valget på AV CENTER som AV-samarbejdspartner.

EY afholder hvert år deres vækstskaberkonkurrence EY Entrepreneur of the Year, hvor de kårer de bedste entrepreneurs vurderet ud fra parametre som økonomisk vækst men også rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssigt engagement.

Vinderne findes i seks regioner, hvor der er nomineret fem kandidater. Fra vinderne fra hver af de seks regioner kåres så den nationale vinder.

Flytbar kreativ løsning

Til at løfte den opgave havde EY brug for en kreativ men også flytbar løsning, idet arrangementerne i de enkelte regioner fandt sted på hinanden følgende dage.

Med dette udgangspunkt skabte vores kreative afdeling en løsning, som bestod dels af en LED bagvæg i fem dele og dels af en række sekskanter med projekteret indhold via Panasonic laserprojektorer med ultra short throw optik. Alt sammen lavet til tourproduktion, så det hele kunne være klar et nyt sted dagen efter.

Billeder fra touren

Nedenfor kan du se billeder fra touren, samt en kort video af noget af materialet som blev benyttet på sekskanterne. AV CENTER har bistået med tilpasning og produktion af indholdet til den valgte løsning, så løsningens fulde potentiale kan udnyttes.

Hvis du kunne tænke dig et kreativt oplæg på din næste opgave, så tag fat i AV CENTERs udlejningsafdeling. Vi løser både store og små opgaver, og er sikre på, at vi kan hjælpe dig med en løsning som lever op til dine forventninger.

 

Kontakt os

Hvis vi skal hjælpe dig med dit næste arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os via nedenstående kontaktformular.

Links

Læs mere om EY's Entreprenuer of the Year

Afsnit i artiklen

Flytbar kreativ løsning
Billeder fra touren
Kontakt os

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat