Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Børsen Gazelle tour 2018

Siden 1995 har Børsen kåret årets Gazeller og i forbindelse med kåringerne afholder Børsen en række fejringsarrangementer rundt omkring i landet. Det hele slutter med den store landskåring, der blev afholdt på Tivoli Hotel & Congress Center i København med mere end 1700 deltagere.

Niels Lunde, Børsens chefredaktør og vært ved gazellekåringerne udtaler: ”Jeg er imponeret over AV CENTERs professionalisme. De har løst opgaven perfekt hver gang, og jeg er hundrede procent tryg ved at have dem som partner i et stort setup, hvor rigtig mange mennesker er afhængige af hinanden”.

Til fejringerne rundt i landet havde Børsen for 5. gang valgt AV CENTER som ansvarlig for teknik, AV udstyr og mandskab til afvikling. Denne gang også med scenedesign udviklet af AV CENTERs kreative afdeling og projektansvarlig fra AV CENTERs udlejningsafdeling Lasse Sartou.

Lasse Sartou har været fast tilknyttet Børsen Gazelle-arrangementerne siden starten. Lasse udtaler: ”Det er naturligvis en fordel at have erfaring, som gør at man kender til kundens behov og ønsker, men de her arrangementer har samtidig udviklet sig rigtig meget - i år har vi blandt andet implementeret vores nye LED-moduler i scenografien. Selv om udviklingen er gået stærkt, har vi holdt det samme høje tekniske niveau lige fra første kåring. Vi har arbejdet i tæt samarbejde med Børsens Projektleder om nye ideer hvert år, alt imens vi sikrer en professionel afvikling, så alle, hvad enten det er værter, tilskuere eller gazeller, får en god oplevelse”.

Om samarbejdet med AV CENTER siger afdelingschef fra Børsen Katja Neubert Johansen ”Vi er rigtig glade for samarbejdet med AV CENTER. De formår smidigt og fleksibelt at imødekomme og håndtere vores ønsker og behov inklusiv dem som opstår undervejs på turnéen, som vi ikke har kunnet tage højde for i planlægningsfasen. Altid positive og med ”det-fikser-vi-attitude”. Stor fornøjelse at turnere med dem og vide, at vi kan håndtere det meste på stedet”.

Vi vil gerne takke Børsen for en række gode arrangementer og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde om endnu flere Gazelle kåringer i fremtiden.

Få mere information

Download Børsen Gazelle tour 2018 som pdf

Links

Læs mere om Børsen Gazelle

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat