Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

Umbraco.Web.PublishedCache.NuCache.Property

Aarhus2017

I 2017 er Aarhus sammen med de andre 18 kommuner i Region Midtjylland Europæisk Kulturhovedstad. Gennem året vil der være en hel række af kulturelle begivenheder, der vil være med til at sætte Aarhus og hele regionen på det kulturelle verdenskort. AV CENTER er Business Plus Partner og støtter op om alle arrangementer i løbet af hele året. Vi har blandt andet leveret udstyr til følgende arrangementer.

Åbningsceremonien

Til den store åbningsceremoni og den efterfølgende procession fra Musikhuset og til Aarhus Havn var vi ansvarlige for projicering på sejlene af de 6 store 10-14 meter lange vikingeskibe, der ”sejlede” gennem menneskehavet. For at lave strøm på bådene leverede vi også generatorer til hvert skib. Generatorerne drev foruden projektorerne, computere og mixere også Meyer Sound højttalere, der var installeret på bådene for at højne totaloplevelsen. For at overvåge og sikre en glidende afvikling havde vi en afviklingstekniker med på hvert vikingeskib.

Aarhus Stories

Aarhus Stories fortalte med 5 animerede film Aarhus’ historie. Filmene blev vist på facaden af domkirken, der virkede som et stort filmlærred. Vi leverede og var teknisk ansvarlige for de 14 stk. 21.000 Ansilumers Panasonic projektorer, de blev benyttet.

ARoS Triennial – The garden

The Garden er ARoS’ bidrag til Aarhus2017 og i pavillonen, der ligger på stranden ved siden af Helnan Marselis Hotel, har vi installeret en 5x3 meter stor LED skærm. På skærmen vises der dagligt billedslideshows og film under temaet ”Do we dream under the same sky”.

’O’ Space

I forbindelse med kulturhovedstadsåret har Aarhus fået et nyt galleri for moderne kunst og film. ’O’ Space ligger på den gamle industrihavn og vil præsentere internationale og lokale kunstnere. Til ’O’ Space har vi i samarbejde med Panasonic leveret projektorer til en række af udstillingerne.

Få mere information

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat