Brug for hjælp til dit AV udstyr?

Kontakt dit lokale AV CENTER som sidder klar til at hjælpe dig videre:

København: 70 20 17 99
Odense: 70 20 29 55
Kolding: 75 53 60 00
Aarhus: 70 20 98 05
Aalborg: 70 20 29 99
Cinema: 57 82 08 68

VR og AR i undervisningen

Brug af virtual reality i undervisningssammenhæng giver nye muligheder for indlæring på en helt anden måde.

Med et trylleslag kan du undervise i midten af Colosseum i Rom, svømme med hajer eller studere 3D-modeller af menneskets DNA via AR-teknologi. ClassVR er bygget til at være nemt og hurtigt at bruge, så du let kan bruge det som et redskab i klasselokalet.

Der findes flere muligheder, når det gælder VR, men ClassVR er et produkt specialdesignet til at blive brugt i klasseværelset. Nedenfor kan du læse mere om hvordan det kommer til syne, og hvorfor AV CENTER anbefaler ClassVR til undervisningsbrug.

Med AR-teknologi (Augmented Reality) åbner kameraet foran på brillen for at lade eleverne nærstudere modeller i 3d. ClassVR leverer en lang række muligheder fra DNA-strenge til antikke våben, ud over dette kan eleverne med simple værktøjer også lave deres egne 3d-modeller eller hente dem fra nettet.

I vores video kan du få et godt overblik over mange af fordelene ved ClassVR:

 

Undervisningsmateriale

En forudsætning for at anvende VR i undervisningen, er at der er brugbart og ikke mindst relevant materiale, som ikke blot har underholdningsværdi men også undervisningsværdi. På en række emneområder som historie, natur, geografi, videnskab, kunst og flere andre, har ClassVR samlet en stor base af indhold, som kan bruges direkte i et undervisningsforløb.

Du kan som underviser nemt selv forberede et forløb af indhold eleverne skal igennem baseret på et bestemt tema:


For langt størstedelen af indholdet har andre undervisere også på forhånd tilknyttet oplægs-spørgsmål til inspiration, så man ikke skal starte fra bunden.

Du kan se ClassVRs undervisningsmateriale her.

Styring af undervisningen

Med ClassVRs løsning har du som underviser mulighed for hurtigt at få et lavpraktisk overblik over om alle enheder er tilsluttet eller om nogle er ved at løbe tør for strøm. Men derudover kan du styre undervisningen ved at udvælge et bestemt fokuspunkt, og på den måde få rettet opmærksomheden hen imod det relevante.

Du har også mulighed for at se præcis hvad alle de tilsluttede enheder fokuserer på, eller få vist hver enkelt enheds skærmbillede side om side. 

 

Robust og intelligent bygget

En af grundene til at ClassVR er velegnet i undervisningslokalet, er simpelthen at der er tale om et robust produkt med en intelligent opbevarings- og transportløsning, som passer ind i en virkelighed, hvor et produkt skal flytte meget rundt, og benyttes i flere klasser ad mange forskellige elever. Når enhederne opbevares i kassen, kan de samtidig oplades, så de altid er klar til brug.


Brug for en demonstration eller yderligere information?

Hvis du har brug for en demonstration, så kommer vi gerne ud og viser hvordan ClassVR fungerer for såvel underviser som undervisningsmodtager. Kontakt os på telefon eller via nedenstående formular, hvor vi selvfølgelig også sidder klar til at besvare eventuelle øvrige spørgsmål.

Ring mig op

Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat