AV CENTER - Tilbage til forsiden

Lej et videokonferencelokale

AV CENTER tilbyder leje af komplet videokonferencelokale i København, Odense, Kolding, Århus og Aalborg, så nu er der under en times transporttid til næste møde med New York, Barcelona eller Shanghai. Videokonference er perfekt til møder med op til 6-8 deltagere, men kan også anvendes til for eksempel foredrag eller lignende for større forsamlinger.

Vi står for teknikken - I skal bare møde op

Billede og lydkvalitet er i top og der er fra vore lokationer mulighed for, at koble op til 4 destinationer på samme tid. Systemet er kompatibelt med alle systemer på markedet og er meget brugervenligt at anvende. Det betyder, at I kan koncentrerer jer om indholdet og ikke spekulere på teknikken.

Hvad koster det?

Du kan på hverdage leje vores videokonferencelokale enten på time eller dagsbasis til følgende priser:
- Pr. påbegyndt time kr. 1.000,-
- For dags- og aftenmøder ring for pris

I forbindelse med leje er der et opstartsgebyr på kr. 500,- som dækker opsætning og test af forbindelse inden mødestart. Vi kan også forestå forplejningen under mødet, ring for pris. Alle priser er eksklusiv moms. 

Få mere information om leje af videokonferencelokale

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.