AV CENTER - Tilbage til forsiden
Videokonference

Møder via videokonference bliver mere og mere udbredt og accepteret som den foretrukne mødeform for mange virksomheder:

Med videokonference vil du og dine medarbejdere opnå en række fordele både på den menneskelige og økonomiske plan.


Videokonference

Videomøder og videokonferencer bliver mere og mere udbredte og accepterede som den foretrukne mødeform i mange virksomheder. Fordelene er mange, og flere af vore kunder investerer i videokonferenceudstyr på grund af:

  • Reduktion i rejseomkostninger
  • Reduktion af ineffektiv rejsetid
  • Hurtigere beslutningsprocesser
  • Højere grad af personlig tilstedeværelse                  

En yderligere gevinst ved videokonferencer er glade medarbejdere, der ikke kommer sent hjem fra forretningsrejsen, men i stedet kan klare mange møder fra kontoret.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder videokonferenceudstyr fra nogle af markedets bedste leverandører og kan derfor altid sammensætte en løsning helt efter dine behov og ønsker, hvad enten det er til mødelokalet, kontoret eller mobilt til når du er på farten.

Vi kan også tilbyde, at du får dit eget cloudbaserede virtuelle mødelokale. Her kan du og dine mødedeltagere ringe ind til, og holde videokonferencemøder når det passer dig – det virtuelle mødelokale står altid klar.

Løsninger fra Logitech til Skype for Business

AV CENTER er Logitech pro. Partner og vi tilbyder derfor hele Logitechs produktsortiment indenfor videosamarbejde. Er du Skype for Business bruger kan vi tilbyde dig Logitech komplette løsninger til mødelokalet, så du nemt kan starte og afholde en videokonference. Med Logitechs SmartDock som er designet til Skype for Business kan du med et enkelt tryk på SmartDock’en komme i gang med dit videomøder.

Skal du præsentere indhold fra din PC på videomødet, skal du blot tilslutte din PC til SmartDock’en via HDMI og så kan indholdet deles.

Med Logitech Conference Cams kan videosamarbejdet både foretages i de mindste mødelokaler og i store konferenceauditorier.

Kontakt os og få mere at vide hvordan vi kan optimere dine S4B møder.  

Lad os hjælpe dig

AV CENTER kan hjælpe med alt fra rådgivning til implementering af videokonferenceudstyr, ligesom vi tilbyder at undervise i brugertræning. Vi har også stor erfaring i at hjælpe vore kunder med at ændre mindset hos medarbejderne, således at I opnår maksimal udnyttelse af jeres investering i videokonferenceudstyr allerede fra dag 1.

Kontakt en vores videokonferencespecialister for en snak om, hvilke fordele din virksomhed opnår ved anvendelse af videokonference fra AV CENTER.

Lej et videokonferencelokale

Ønsker du ikke at investere i videokonferenceudstyr, eller har du kun brug for at afholde et enkelt møde, tilbyder vi leje af videokonferencelokaler fra vores 5 afdelinger rundt om i Danmark.

Klik her for at læse mere om leje af videokonferencelokale hos AV CENTER.

Få mere information om videokonference

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.