AV CENTER - Tilbage til forsiden

Mobil LED skærm

Skærmen er monteret i en stor trailer og vi har sørget for de fornødne kræfter foran, så vi kan komme frem selv på vanskelige steder. Den indbyggede generator kan også levere strømmen, hvis det ikke findes på stedet.

Skærmen er perfekt til udendørsbrug, men kan selvfølgelig også anvendes indendørs – hvis adgangsforholdene tillader det.

1-2-3 så er vi i gang

LED skærmen betjenes af en enkelt tekniker, som efter at traileren er parkeret og støttebenene er placeret, kører skærmen op til den perfekte arbejdshøjde. Under en time efter vores ankomst er du klar til showstart.

Skab blikfang

Brugsmulighederne for LED skærmen er utallige og det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Med trailerens store fleksibilitet er det muligt at placere skærmen der, hvor den skaber mest blikfang. Placér traileren på din parkeringsplads eller ved dit indgangsparti og vis dit materiale for de forbipasserende. - Det vil helt sikkert skabe opmærksomhed!

 

Få mere information om mobil LED skærm

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Book et møde med AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Book et møde og hør mere om dine muligheder.