AV CENTER - Tilbage til forsiden

Kongresser og konferencer

Hvad enten din kongres, konference eller stormøde skal holdes på et konferencested, i en sportshal eller i en lagerhal, kan AV CENTER være behjælpelig med både udstyr, teknik og mandskab.

Tag os med på råd

Vi går gerne med på råd tidligt i planlægningen af dit arrangement. Ud fra de fysiske rammer, dine ønsker og behov laver vi et oplæg der blandt andet kan indeholde:

- Lyd
- Lys
- Dekorationsbelysning
- Skærme og projektorer
- Mikrofoner
- Kameraproduktion
- Afdækning og inddækning
- Scene

Hvis du vælger os som leverandør, får du én leverandør, der løfter hele den tekniske opgave.

Streaming

Du kan også vælge, at få dit arrangement streamet live ud via internettet, det gør, at andre interesserede kan følge med i, hvad der sker uden selv at være til stede i lokalet. Du bestemmer som arrangør, om der skal være offentlig adgang, eller om man skal være inviteret og dermed have et login for at få adgang til streamingen. 

Hvis du holder et stort arrangement i flere forskellige lokaler mv. kan du også vælge, at få streamet indholdet fra hovedscenen ud til
skærme i eksempelvis kaffe- og afslapningsområder.

Modtageren kan se det streamede på tablets, mobile enheder eller direkte på en hjemmeside. Det er også muligt at vise det streamede via din egen hjemmeside.

Vi tager os af hele processen i forbindelse med streaming fra udstyr, opsætning og afvikling.

Afstemningsudstyr

Hvis der til dit arrangement skal træffes beslutninger, der skal afgøres efter afstemning kan vi også være behjælpelig med afstemningsudstyr.

Design og opsætning af spørgsmål laves i samarbejde med dig,du bestemmer også selv, hvordan du vil have præsenteret resultaterne på storskærmene. Alle svar samles i et Excel ark til efterfølgende behandling.

Tolkeanlæg

Hvis du har udenlandske deltagere til dit arrangement kan et tolkeanlæg være med til at formindske eventuelle sproglige forviklinger. Vi sammensætter en løsning ud fra dine behov og ønsker.

Professionel afvikling

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring i afvikling af kongresser, konferencer og stormøder. Med os som part i dit næste arrangement er vores erfaring din garant for smidig og diskret afvikling – vi tager os af alt det tekniske, så kan du koncentrere dig om gæsterne og indhold.

Få mere information om kongresser, konferencer og stormøder

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.