AV CENTER - Tilbage til forsiden

Koncertproduktion

Med opkøbet af Peak Productions i 2011 og Solid Sound i 2012 kan AV CENTER nu også tilbyde alt indenfor lyd, lys og billede til koncertproduktioner over hele landet.

Både små og store jobs

Når du samarbejder med AV CENTER om din koncertproduktion, er vi din garant for, at det tekniske spiller. Vi har mange års erfaring i alle typer af koncertproduktioner – lige fra mindre caféjobs, teaterkoncerter og til store udendørs festivaler.

Din komplette leverandør

Vi benytter professionelt PA udstyr fra L-ACOUSTICS, NEXO og Meyer Sound, in-ear og trådløse mikrofonsystemer fra Sennheiser samt Yamaha Pro Audio udstyr. Foruden en masse professionelt udstyr har vi også mandskabet, der sikrer en professionel og glidende afvikling.

Kameraproduktion og mobil LED storskærm

Ved koncerter med mange publikummer er det vigtigt, at også dem bagerst på pladsen får en god oplevelse. Vi tilbyder kameraproduktion, hvor billederne bliver vist på mobil 15,6 m2 LED skærm. Læs mere om den mobile LED storskærm.

Referencer

Blandt mange produktioner har AV CENTER været ansvarlig for lyd, lys og teknik til:

- Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense
- Sankt Hans arrangement på Engen i Odense
- Open Air koncerten ”En søndag på Als”
- Nytårsshow med Slesvigske Musikkorps og gæster
- Teaterkoncert om Elvis fremført af Henrik Busborg og Elvis Delvis

 

Få mere information om koncertproduktion

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.    

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.