AV CENTER - Tilbage til forsiden

Firmafester og Events

Der er mange ting, man skal tænke over, hvis man skal holde en firmafest eller en event. Vi kan være behjælpelige med alt det tekniske udstyr, der kan være med til at gøre festen eller eventen til en uforglemmelig oplevelse.

Dekorationsbelysning

Hvis de fysiske rammer for din fest eller event er en messe- eller sportshal, vil en kreativ dekorationsbelysning være med til at skabe en hyggelig og imødekommende stemning.

Vi kan være din tekniske sparringspartner, hvad enten du ønsker at belyse lokalet hele eller kun punktbelyse bordene.

Musik skal der til!

Når middagen er indtaget, skal dansegulvet indtages. Her kan vi også være behjælpelige, hvad enten du ønsker bevægelamper eller blot en spejlkugle. Vi har også lageret fyldt af professionelt lydudstyr af enhver størrelse, så både de mindste lokaler og de store sportshaller tilgodeses!

Har du brug for en professionel afvikling af en koncert, har vi både udstyret og mandskabet, der kan løfte den opgave. Læs mere om koncertproduktion.

Skab blikfang med en videovæg

Hvad ville du sige til at blive mødt af en indgangsportal bestående af 55" LED skærme, der viser dit firmas præsentationsmateriale. Du kan også vælge at have videovæggen stående på scenen som storskærm til præsentationer mv.

Skærmvæggen kan sammensættes på et utal af måder, og det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Læs mere om videovæggen.

 

Få mere information om AV udstyr til firmafester mv.

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.