AV CENTER - Tilbage til forsiden
Udlejning

AV CENTER har mere end 15 års erfaring i udlejning af professionelt AV udstyr til private og offentlige virksomheder.

Vi tilbyder blandt andet udlejning af lyd, lys, kamera, video, rig, scene, projektorer, storskærme og lærreder.


Udlejning af AV udstyr

Her hos AV CENTER har vi mere end 15 års erfaring i udlejning af professionelt AV udstyr til private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet udlejning af lyd, lys, kamera, video, rig, scene, projektorer, storskærme og lærreder. Du er også velkommen til at kigge på vores referencehistorier, her kan du se og læse om nogle af de arrangementer, vi har leveret AV udstyr til.
 
Vi har stor erfaring og ekspertise i planlægning, håndtering og afvikling af alt fra små arrangementer til store events og firmafester. Vores udlejningskonsulenter står altid til rådighed med råd og vejledning i forbindelse med planlægningen af dit arrangement.
 
Vi gør opmærksom på, at vi ikke udlejer til privatpersoner!
 

Du får det lige som du vil have det 

Udlejningen af AV udstyr foregår naturligvis på dine præmisser, og du bestemmer selv, om vi skal stå for levering, opsætning, afvikling og nedtagning af udstyret, eller om du vil ordne det selv. Vores erfaring er, at jo større arrangementet er, jo bedre er det, hvis du overlader ansvaret til os. Med os som partner i dit arrangement, kan du koncentrere dig om gæsterne og aftenens program, og i stedet lade os bekymre os om det tekniske. Vi er din garant for, at det tekniske løber af stablen uden problemer og til din fulde tilfredshed.
 

Landsdækkende, men stadig lokalt

Med 5 udlejningsafdelinger centralt beliggende i Danmark kan vi hurtigt være fremme hos dig med det lejede udstyr. Du kan naturligvis også vælge at afhente det på én af vores adresser. At vi har 5 afdelinger betyder også, at hvis det udstyr, du ønsker at leje, er udlejet til anden side, kan vi som oftest finde noget tilsvarende i én af vore andre afdelinger.

 

Danmarks bredeste udvalg i HD projektorer 

Har du opgaven, har vi helt sikkert udstyret. Vi kan blandt andet tilbyde udlejning af Danmarks bredeste udvalg i HD projektorer, lige fra de helt små projektorer til mødelokalet til de helt store til sportshallen. Vi har blandt andet 2 stk. Barco projektorer med 20.000 lumen og fuld optikpakke samt 2 stk. Digital Projection projektorer med hele 30.000 lumen.
 

What You See Is What You Get (WYSIWYG)

Det kan godt være svært at forestille sig, hvordan en ellers kedelig hal, hangar eller konferencesal vil tage sig ud med borde, stole, scene, dekorationslys, højttalere, projektor og lærred. Vi kan derfor tilbyde dig en tredimensionel illustration af lokalet, så du allerede inden arrangementets start ved, hvordan lokalet kommer til at se ud.
 
Kontakt AV CENTER nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for audiovisuelle installationer. Kontakt dit lokale AV CENTER for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på leje af professionelt AV udstyr til enhver lejlighed.

 

Læs referencer om udlejning 

The music of Prince
LO stormøde i OCC
Borgmestertopmøde på Københavns Rådhus
 
 
 
 
Få mere information om udlejning

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.