AV CENTER - Tilbage til forsiden

Serviceaftale

Hos AV CENTER kan du tegne en serviceaftale på både nyt og eksisterende AV udstyr. Med er serviceaftale er du sikret en lang række fordele, og dine AV installationer er altid up to date, og hvis uheldet skulle være ude, står vi klar til at hjælpe dig inden for 24 timer.

Vi har mange års erfaring i arbejdet med professionelle AV løsninger og kan derfor rådgive og vejlede dig - både når du skal investere i nyt urstår og når dit eksisterende udstyr skal vedligeholdes.

Download oversigt over serviceaftaler

Vi tilbyder flere forskellige slags aftaler. Fælles for alle aftaler er, at du altid får 24 timers on-site service, gratis låneprojektor, hvis din egen projektor skal til reparation og telefonhotline alle hverdage mellem 8-16.

  Klik her for at hente oversigt over de enkle aftaler

Online servicesystem - nemt, hurttigt og bekvent

Når du tegner en serviceaftale får du samtidig adgang til vores online servicesystem. Her kan du selv oprette servicesager samt følge med i igangværende sager

  Klik her for at logge på servicesystemet

Har du problemer med at logge på eller har du spørgsmål til serviceaftaler er du velkommen til at kontakte os på info@avcenter.dk

Få mere information om serviceaftaler

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.