AV CENTER - Tilbage til forsiden

Se din lyd med BOSE Modeler

AV CENTER kan som BOSE PRO PARTNER tilbyde dig en detaljeret grafisk illustration af din BOSE lydinstallation inden du køber den.

Når et lydsystem skal dimensioneres til et lokale, er der en lang række af faktorer, som man skal tage højde for – bygningens akustik, lydens refleksioner og højttalernes placering mm.

Garanti for en brugbar løsning

Ved at benytte BOSE Modeler software indtegner vore teknikker lokalet i programmet. Efterfølgende indsættes højttalere og programmet beregner hvordan lyden og taleforståeligheden vil være ved den givne placering. Ved at flytte rundt på højttalerne i programmet er det muligt at finde det optimale antal af højttalere samt deres placering – alt dette gøres vel at mærke inden den første højttaler er skruet op.

For dig betyder dette, at du får en garanteret brugbar løsning.

 

Få mere information om BOSE modeler

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.