AV CENTER - Tilbage til forsiden

Kirker

I dag bruges kirken til mange formål, og uanset om der er tale om gudstjeneste, koncert eller foredrag, er det altafgørende, at lyden er god og taleforståeligheden er i top. AV CENTER er BOSE Pro Partner, som blandt andet betyder, at vi benytter BOSE Modeler ved særligt krævende opgaver.

Se højttalernes placering inden installation

BOSE Modeler giver AV teknikeren mulighed for at lave en akustisk model over kirken, der viser hvilke højttalere, der giver den bedste løsning, samt hvor de skal placeres. Det kan være en udfordring at placere højttalere i en kirke grundet kirkens arkitektoniske form. Med Bose Modeler løses denne udfordring, så I får den mest optimale løsning.

Det siger loven!

Ifølge Bygningsreglementet BR08, 8.1 stk. 11 er der krav om, at forsamlingslokaler med offentlig adgang skal have en fast teleslynge installeret. En teleslynge er en stor hjælp for hørehæmmede, da de via telespolen i deres høreapparater får lyden direkte via teleslyngen i deres høreapparater.

AV CENTER kan være behjælpelig med rådgivning, så I får den optimale lyd både for de normalt hørende og de hørehæmmede.

 

Få mere information om lydanlæg i kirker

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.