AV CENTER - Tilbage til forsiden
Lydanlæg

Lyden er en vigtig del af helhedsindtrykket og lyden er som oftest med til at fange og fastholde dit publikums interesse.

Vi har stor forståelse for at både designmæssige og æstetiske overvejelser skal indgå i løsningen – lyd skal høres og ikke ses!


Lydanlæg

Lyden er en vigtig del af helhedsindtrykket og totaloplevelsen ved enhver koncert, sportsbegivenhed eller undervisningssituation, og lyden er som oftest med til at fange og fastholde publikums interesse.  

Lyd skal høres - ikke ses

Alle steder, hvor lyden er en vigtig del af miljøet – til koncerten, på stadion, i kirken, i auditoriet eller i undervisningslokalet – har vi erfaring med at dimensionere lydanlægget, så det passer perfekt til den givne situation. Vi har stor forståelse for, at både designmæssige og æstetiske overvejelser skal indgå i løsningen – lyd skal høres - ikke ses!

Vi er leveringsdygtige i lydanlæg og lydudstyr fra en række af verdens bedste producenter. For dig betyder det, at du altid er garanteret markedets bedste løsning.

Læs referencer om lydanlæg 

Aalborgs motionsmekka
BOSE lydanlæg i Stige Kirke

 

Få mere information om lydanlæg

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.