AV CENTER - Tilbage til forsiden

Interaktive løsninger

Den interaktive tavle er i samarbejde med PC og projektor et interaktivt whiteboard, hvor det er muligt at skrive notater direkte ovenpå det viste billede. Fra den interaktive tavle er det også muligt at gå på internettet og hente billeder og tekst, som du så kan arbejde videre med.

Giv din undervisning en helt ny dimension

Du kan også give din undervisning en helt ny dimension med den integrerede geometrifunktion, og geografiundervisningen bliver en helt ny oplevelse, når blandt andet Google Earth inddrages.

Stort udvalg af interaktive tavler og interaktive touchskærme

AV CENTER forhandler flere forskellige typer af interaktive tavler. Udover den interaktive tavle fra QOMO forhandler vi også interaktive tavler fra SMARTboard, IQ Board og Promethean ActivBoard.  

Vi er forhandler af interaktive touchskærme fra Promethean og Clevertouch

Interaktiv projektor

I den interaktive projektor sidder hele den interaktive teknologi i projektoren. Du skyder dit billede direkte på et almindeligt whiteboard og du skriver med den medfølgende elektroniske pen.

Den interaktive projektor er en såkaldt Short Throw projektor der monteres tæt på vægen, så skygger undgås. AV CENTER forhandler interaktive projektorer fra Sony og Epson.

De interaktive projektorer kan bruges både i undervisningssektoren og til erhvervsvirksomheder.

Kontakt dit lokale AV CENTER for demonstration af både interaktive tavler og interaktive projektorer 

Undervisning og kurser

For at du får det største udbytte af dit interaktive udstyr tilbyder vi undervisning og kurser i brugen af udstyret. Klik her for mere information om undervisning og kurser.

Tilbehør til din interaktive tavle

For at gøre den daglige brug af den interaktive tavle nemmere, tilbyder vi forskelligt tilbehør.

Vi tilbyder blandt andet et motoriseret hæve/sænkebeslag som sikrer, at du altid har den optimale arbejdshøjde på tavle og projektor. Med din interaktive tavle samt projektor monteret på et hæve/sænkebeslag kan du hæve og sænke tavlen til den arbejdshøjde, der passer dig bedst. Kør tavlen op, hvis det er en voksen, der skal bruge den, og kør den ned, når de mindste elever fra indskolingen skal bruge den.

Hvis du ønsker fuld fleksibilitet over din interaktive tavle, kan tavlen og projektoren monteres på et mobilt rullestativ. Hæve/sænkebeslaget kan monteres på både væg og mobilt rullestativ.

Et andet værktøj, som virkelig kan hjælpe dig, er den trådløse QOMO skriveskærm. Som underviser kan du holde fokus på klassen, da det, du skriver på skriveskærmen, vises på den interaktive tavle.

Du kan også overdrage skriveskærmen til eleverne og så selv stå ved tavlen, så kan I arbejde på den interaktive tavle i samarbejde. Den trådløse QOMO skriveskærm giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i klassen og samtidig have ”kontakt” til den interaktive tavle.

Få mere information om interaktive løsninger

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.