AV CENTER - Tilbage til forsiden

avkursus.dk

For at du får det bedste udbytte af din investering i interaktivt udstyr tilbyder vi undervisning i brugen af interaktive tavler.

AV KURSUS

AV KURSUS er AV CENTERs kursusafdeling og tilbyder undervisning indenfor den offentlige og private sektor i brug af AV udstyr. Vi har ansat en række kompetente og engagerede undervisere, der alle har stor erfaring i arbejdet med interaktive medier.

Alle vores kurser er personlige og udviklet af vores instruktører, som til dagligt har stor erfaring med gennemførsel og udvikling af de forskellige kursustilbud. Kurserne gennemføres efter ”følg mig” princippet for at sikre at alle kursisterne oplever værdi og udfordring ved kursets gennemførsel.

Vi har samlet alle undervisningsrelaterede aktiviteter på hjemmesiden avkursus.dk Her kan du blandt andet finde kursusbeskrivelser, downloade kursusmaterialer og hente seneste software.

Kontakt uddannelseschef øst for Storebælt Nikolaj Thaysen eller uddannelseschef vest for Storebælt Lars Ingemann Bo for mere information eller besøg www.avkursus.dk.

Få mere information om avkursus.dk

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.