AV CENTER - Tilbage til forsiden

Offentlige indkøbsaftaler

AV CENTER er udvalgt som leverandør til en række offentlige indkøbsaftaler. Nedenfor kan du læse mere om de indkøbsaftaler vi er godkendt leverandør til.

SKI Rammeaftale 50.70

Rammeaftale 50.70 omhandler interaktive tavler og AV udstyr og er en del af de fælleskommunale forpligtende aftaler som SKI udbyder i tæt samarbejde med KL.

Hovedparten af hele landets kommuner er tilsluttet aftalen, ligesom en del selvejende uddannelsesinstitutioner også kan anvende den.

Aftalen giver mulighed for at købe både enkelte produkter og samlede løsninger af interaktive tavler, AV udstyr, projektorer og infoskærme mv. til skoleområdet, dagsinstitutioner, borgerservice, mødefaciliteter mv. Alle aftalens løsninger er inklusive montering.

For mere information om aftalen på ski.dk

AV CENTER er godkendt SKI leverandør

 

AV aftalen fra Moderniseringsstyrelsen

Moderniseringsstyrelsen har på baggrund af EU-udbud indgået rammeaftale med én leverandør vedrørende levering og distribution af AV-udstyr og tilknyttede serviceydelser til alle ministerier, styrelser og Selvejende institutioner m.v.

Kontrakten er indgået med School Management og AV CENTER som underleverandør på AV aftalen. Som leverandør på AV aftalen vil AV CENTER fremover være din daglige kontakt vedr. rådgivning, køb, levering, installation og brugeruddannelse af dit AV udstyr.

Få mere information om aftalen på statensindkob.dk

AV CENTER er underleverandør til AV aftalen fra Moderniseringsstyrelsen

 

Dine fordele ved at anvende indkøbsaftalerne

  • Attraktive priser på produkter og serviceydelser
  • Stort, varieret og standardiseret sortiment
  • Miljøvenlighed. Der er stillet krav til produkternes indhold af miljøskadelige komponenter samt strømforbrug
  • Gennemsigtighed i pris, sortiment og serviceydelser

Skulle du have uddybende spørgsmål til aftalerne, er du naturligvis velkommen til at kontakte dit lokale AV CENTER.

 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Ring mig op!


Jeg vil gerne kontaktes af en AV CENTER ansat.