AV CENTER - Tilbage til forsiden
Hotel TV

Opgradér dine hotelværelser med state of the art hotel TV fra Philips.

AV CENTER kan i samarbejde med Philips tilbyde dit markedets bredeste udvalg af Hotel TV fra 19” og helt op til 58” i 21:9 Cinema Format. Philips Hotel TV fås enten som stand alone TV eller som netværksforbundet med indbygget software.


Hotel TV

Når man som fremmed i en ny by tjekker ind på hotellet, er det vigtigt, at man føler sig velkommen og godt behandlet. Når gæsten efterfølgende kommer op på sit værelse, er det lige så vigtigt, at førstehåndsindtrykket er godt.

AV CENTER kan i samarbejde med Philips tilbyde dig markedets bredeste udvalg af Hotel TV fra 19" og helt op til 58" fladskærme. Philips Hotel TV fås enten som stand alone TV eller som netværksforbundet med indbygget software. 

MyChoice

Som noget nyt kan du med dit stand alone Philips Hotel TV tilbyde gæsten et endnu større udvalg af tv-kanaler. Med MyChoice køber gæsten sig adgang til en række ekstra kanaler udover den standardpakke, der tilbydes alle gæster. MyChioce er indbygget i den nyeste generation af Philips Hotel TV, og aktiveres via en kode, som gæsten køber i receptionen.

Alle Philips Hotel TV har ligeledes USB og HDMI indgange, så gæsten kan tilslutte egen musikafspiller eller computer.

Læs referencer på hotel TV 

Hotel TV til Hotel Nyborg Strand
Få mere information om Hotel TV

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.