AV CENTER - Tilbage til forsiden

LED skiltning

LED skilte er mest kendt fra fodboldstadions, hvor de har afløst de statiske reklamebander, men LED skiltene kan bruges overalt, både indendørs og udendørs samt evt. som blikfang på din bygningsfacade.

Er din virksomhed placeret ud til en trafikeret vej eller ligger din forretning på hovedgaden, er det oplagt, at bruge facaden til at profilere virksomheden på en dynamisk måde.

Unik branding af din virksomhed

Det er også muligt at indbygge LED skiltet i en pylon, så får du mulighed for at flytte din digitale markedsføring og branding af virksomheden helt ud til vejen.

Vi har stor erfaring i rådgivning og installation af informationssystemer og vores ekspertise sikrer, at du altid får en løsning, som dækker dine behov.

 

Få mere information om LED skiltning

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.