AV CENTER - Tilbage til forsiden

Infosystemer

Digitale infosystemer med skærme placeret rundt omkring er et brugbart værktøj, hvis du vil højne den interne kommunikation i virksomheden.

Den digitale opslagstavle

Opslagstavlen er en af virksomhedens vigtigste interne kommunikationskanaler. Derfor er det vigtigt, at opslagstavlen altid er opdateret og kun indeholder relevant information.

En infoskærm kan betegnes som en digital opslagstavle. Dette betyder blandt andet, at når et opslag er publiceret, så er det tilgængeligt på alle tilknyttede infoskærme. Du bestemmer også selv, hvor længe et opslag skal være aktivt.

Da opdateringen sker via det internetbaserede kontrolpanel, behøver du ikke længere gå rundt til hver enkel opslagstavle, du kan opdatere og redigere den digitale infoskærm direkte fra pc’en på dit skrivebord.

Velkommen til ...

Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt og med en infoskærm, der viser velkomstinformation i receptionsområdet, har du mulighed for at give kunder, samarbejdspartnere og gæster en unik velkomst. Når gæsterne er ankommet kan du nemt og hurtigt skifte indholdet på skærmen, så den er tilpasset en ny situation.

Infoskærmen i receptionsområdet kan også give ankomne gæster information om, hvilke lokaler de skal holde møde i. Dette sikrer en nem og hurtig ankomst, møderne kan komme i gang uden al for megen ventetid. Hvis der efterfølgende skulle komme forsinkede gæster, kan de også nemt og hurtigt orientere sig om, hvor de skal hen.

 

Få mere information om infosystemer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.