AV CENTER - Tilbage til forsiden
Digitale infoløsninger

Med en digital informationsløsning får du dit budskab hurtigt og effektivt ud til kunder, kursister og medarbejdere.


Digitale infoløsninger

Med en digital infoløsning får du dit budskab hurtigt og effektivt ud til kunder, kursister og medarbejdere.

En digital infoløsning fra AV CENTER er meget fleksibel, og kan indeholde flere forskellige elementer. Vi tilbyder blandt andet:

• Infosystemer til receptionsområdet

• Digital skiltning i butikker mv.

• LED skiltning på stadions, facader mv. 

Opdateres via internettet

Den digitale infoløsning opdateres via internettet, så det eneste, der kræves for at kunne redigere og opdatere indholdet, er en pc med adgang til internettet. For dig som redaktør betyder det, at du kan sidde og opdatere skærmenes indhold uden at du fysisk behøver at være til stede på infoløsningens lokalitet.

En anden fordel er, at alle skærmene uanset lokalitet bliver opdateret samtidigt. Det er en stor fordel, hvis infoskærmene eksempelvis bruges til publicering af personaleinformation, lokaleinformation eller som digitalt prisskilt.

Du bestemmer selv skærmenes layout

Hvor mange skærme din infoløsning skal indeholde, bestemmer du selv. Der udarbejdes et layout til dine skærme, der 100 % skræddersyes efter dine ønsker og behov. I layoutet bestemmes det, hvilket indhold der skal vises hvor på skærmen.

Du er i fuld kontrol

Via det internetbaserede kontrolpanel bestemmer du selv, om indholdet i de digitale infoløsninger skal vises på alle skærme, eller om noget indhold ikke skal vises på bestemte skærme. Du kan også blande indholdet på skærmene, så noget er fælles, og noget er specifikt for den enkelte skærm. Dette er en klar fordel for dig, som har flere skærme hængende i forskellige afdelinger.

Læs referencer om digitale infoløsninger 

Digital infoløsning til Odense Katedralskole
Beredskabscenter Aalborg - optimering af den interne kommunikation
Få mere information om digitale infoløsninger

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.