AV CENTER - Tilbage til forsiden

Afstemningssystemer

Med et transportabelt afstemningssystem får du mulighed for at lave afstemninger på en hurtig og professionel måde. Afstemningssystemet indeholder 24 enheder, men det kan udbygges med flere.

Brug afstemninger som afslutning på møder, debatter eller undervisning. Værten får hurtig feedback, og mødedeltagerne får mulighed for at give deres mening til kende på en nem måde.

Brug det aktivt i undervisningen

I undervisningssituationen kan afstemningssystemet bruges til dels at evaluere undervisningen men også til at teste eleverne i pensum. Underviseren kan efter endt undervisning lave en lille test, som så vil vise, hvorvidt eleverne har forstået pensum.

Både offentlige og hemmelige afstemninger

Den medfølgende software gør det nemt at se, hvem der har stemt og hvad de har stemt, samtidig er det også muligt at lave hemmelige afstemninger.

 

Få mere information om afstemningssystemer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.