AV CENTER - Tilbage til forsiden

Komplet AV installation

Det komplette møde- eller konferencelokale danner de perfekte rammer for afholdelse af møder, præsentationer, undervisning eller foredrag. Den komplette løsning giver dig en lang række fordele i hverdagen, da udstyret altid er klar til brug.

Projektor og lærred

Hvis projektor og lærred er den bedste løsning for dig, kan projektoren enten monteres på et beslag, som hænger ned fra loftet, eller i en lift, som kører ned fra loftet, når den skal bruges.

Montering af projektoren i en lift er en æstetisk flot løsning, da projektoren er skjult, når den ikke er i brug. Løsningen med montering i lift kan også være en god idé, hvis man er plaget af tyverier, da projektoren ikke er synlig. Hvis projektoren monteres på lofthængt beslag, kan der ud over projektoren monteres et tyverisikringsbur, der forhindrer tyven i at tage projektoren.

Skærmløsning

Hvis du ikke ønsker en projektorløsning, kan der installeres en professionel skærmløsning. Ønsker du en enkelt skærm, kan vi tilbyde skærme helt op til 103". Ønsker du en endnu større skærmløsning, kan dette løses ved at sætte flere skærme sammen til en skærmvæg.

Skærm eller projektor – hvad skal jeg vælge?

Det er naturligvis individuelt hvilken løsning, der passer bedst til dine lokaler. Fordelene ved en storskærmsløsning er, at driftsøkonomien er lav, og billedet vil altid fremstå knivskarpt. Fordelen ved en projektorløsning er, at du for forholdsvis billige penge kan lave et stort billede på lærredet.

Vi sammensætter altid den løsning, der passer bedst til lokalet, og samtidig dækker dine behov og ønsker.

Professionel lyd i mødelokalet

Med et professionelt lydsystem installeret i dit mødelokale øger du muligheden for at holde spændende og inspirerende møder. Hvis oplægsholderen bruger mikrofon, kan lyden sendes ud i højttalerne - det samme vil være muligt, hvis du ønsker at vise en film. Højttalerne placeres, så de sidder så diskret som muligt, alternativt kan de monteres i loftet.

Hvis du ikke har brug for et fastinstalleret lydsystem i dit mødelokale kan vi også tilbyde mobile lydsystemer. Fordelen ved et mobilt lydsystem er, at du kan bruge det i alle lokaler, og du han tage det med på farten, hvis der er behov for det.

AV CENTER er BOSE PRO PARTNER og kan blandt andet tilbyde det mobile lydsystem BOSE L1 COMPACT. Systemet består af 4 dele, som kan pakkes ned i de 2 medfølgende tasker, hvor der også er plads til kabler. BOSE L1 har en fremragende lyd med stor spredning, og systemet kan nemt spille en gymnastiksal op.

Få mere information om komplet AV installation

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.