AV CENTER - Tilbage til forsiden

Betjeningssystemer

Hvis dit mødelokale bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det vigtigt, at betjeningen af AV udstyret er nem og intuitiv. Alt efter hvad dine behov og ønsker er, kan vi tilbyde både avancerede rumstyringssystemer og mere simple betjeningspaneler.

Rumstyringssystemer

Med et trådløst rumstyringssystem i dit mødelokale har du mulighed for at styre alt udstyr i lokalet. Det kan blandt andet være projektor, lærred, DVD/CD, gardiner, lys og mikrofoner.

Det er også muligt at programmere systemet, så et tryk på det trådløse panel udfører flere handlinger på samme tid. For eksempel kan tryk på knappen "PC" tænde projektoren, samtidig med at lærred og mørklægningsgardiner kører ned, og lyset slukkes. Ud over at det er nemt og smart, betyder det også, at det er slut med at lede efter forsvundne fjernbetjeninger.

Hvis du vælger et Creston rumstyringssystem, kan det programmeres sammen med din iPhone eller iPod Touch. Det betyder, at du kan bruge din iPhone eller iPod Touch som betjeningspanel til rumstyringen.

Betjeningspaneler

Betjeningspanelet monteres enten i væggen eller i kabelkanalen. Du bestemmer, om du vil have panelet placeret ved indgangen sammen med kontakterne til lyset eller et andet sted i lokalet.

Ved hver knap sidder der en lysdiode, der indikerer, hvad der er trykket på. Panelerne kan udbygges, så man blandt andet kan skrue op og ned for lyden.

Bordbrønd

En anden og elegant måde at få kontrol over dit udstyr på er ved at montere en bordbrønd i bordet. Ud over knapper til betjening af udstyret kan der også trækkes VGA kabel med lyd, netværkskabel og strømkabel op i brønden, så du derfra kan få adgang til de mest brugte kabler.

Vi lytter til dine behov og ønsker

Vi forhandler flere forskellige typer af betjeningssystemer blandt andet fra Crestron, AMX, Cue og Neets. Vores teknikere er uddannede programmører og har stor erfaring med programmering og design af betjeningssystmer.

Crestron Certified Programmer           

Få mere information om betjeningssystemer

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.