AV CENTER - Tilbage til forsiden
AV udstyr til mødelokalet

Et komplet møde- eller konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltageren får den bedste oplevelse.


AV udstyr til mødelokalet

Et komplet møde- eller konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltagerene får den bedste oplevelse.

Stor erfaring

Vi har stor erfaring med at indrette møde- og konferencelokaler med professionelt AV udstyr, og vi står naturligvis til rådighed med vores ekspertviden, så du får en løsning, der lever 100 % op til dine ønsker og behov. Det kan til tider være en jungle at finde rundt i produkter og tekniske termer, når du skal vælge det rigtige AV udstyr til dit mødelokale, derfor gør vi en stor indsats for indgående, og på et let forståeligt sprog, at forklare dig, hvad det er, vi tilbyder, og hvilke fordele du opnår med AV udstyr fra os.

Ved at klikke på linksne i venstre side, kan du læse mere om de kompetencer, vi har inden for installation af AV udstyr i møde- og konferencelokaler. Vi tilbyder blandt andet komplet AV installation i dit mødelokale, ekstraudstyr til mødelokalet så som betjeningssystemer, konferencemikrofoner og afstemningsudstyr.

Videokonference og interaktive tavler i mødelokalet

Videokonferenceudstyr og interaktive tavler er eksempler på AV udstyr, der grundet deres store fleksibilitet vinder større og større indpas i mødelokaler. Vi tilbyder flere forskellige typer af videokonferenceudstyr og interaktive tavler, og vi har med garanti det rette udstyr, der passer til dine behov.

Lej et videokonferencelokale

Har du et vigtigt arrangement du skal afholde, men har du ikke det helt rigtige lokale med det perfekte AV udstyr, så har du hos os mulighed for at leje et moderne professionelt videokonferencelokale på en af vores 5 adresser rundt om i Danmark.

 Læs referencer på AV udstyr til mødelokalet

Komplet AV installation til Royal Arctic
Komplet AV installation til Astellas Pharma DanmarkFå mere information om AV udstyr i mødelokalet

Udfyld nedenstående formular og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en AV CENTER ansat.

Send


 

Serviceaftale

Som kunde hos AV CENTER er du sikret, hvis uheldet skulle være ude. Fra vore 5 centralt placerede afdelinger kan vi hurtigt være hos dig, og eventuelle reparationer udføres på eget værksted.
 

Kontakt dit lokale AV CENTER

Vores ansatte har mange års erfaring i professionelt AV udstyr og vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige. Klik på nedenstående for at finde kontaktinfo på dit lokale AV CENTER.